USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Рукопашники з волинського «Інсайту» - кращі в бойовому самбо

9 Січня 2014 07:00
Десятеро вихованців Волинського регіонального Клубу рукопашного бою «Інсайт» гідно представили Волинь на Всеукраїнському турнірі з бойового самбо на честь Святого Миколая Чудотворця, здобувши 8 нагород різного гатунку, а двоє наших спортсменів були ще й визнані як кращі бійці турніру та удостоєні річної стипендії від Київського відділення Міжнародної асоціації ветеранів підрозділів антитерору «Альфа»!

Невеличке містечко Шепетівка, що на Хмельниччині, окрім того, що є важливим залізничним сполученням міжнародного значення, славиться як одне з потужних центрів бойового самбо Східної Європи. Вихованцями шепетівської школи є віце-президент Всесвітньої

федерації бойового самбо Ельхан Велієв і віце-президент Всесвітньої федерації змішаних єдиноборств ММА Дмитро Христюк та багато інших видатних спортсменів. Не диво, що 20 грудня 2013 року стіни спорткомплексу «Локомотив» зібрали юних самбістів чи не з усіх куточків України: Хмельницька, Рівного, Житомира, Кам'янця-Подільського, Харкова, Дніпропетровська тощо.

Команду Волині представили спортсмени-рукопашники, вже відомого своїми досягненнями в різних видах бойових мистецтв, Клубу рукопашного бою «Інсайт» - переможці та призери чемпіонатів України з рукопашного та універсального бою 2013 року. У змаганнях, що проводились у двох вікових групах 13-14 та 15-16 років, прийняло участь близько 150 спортсменів. Щоб зійти на п`єдестал пошани хлопцям довелось провести по 4-5 боїв в повний контакт з застосуванням ударів руками та ногами, кидків, больових та задушливих прийомів, які дозволені в цій версії правил змагань.

Результатом напружених поєдинків, проявленої сили волі та готовності йти до кінця стало здобуття двох золотих нагород

(Петрощук Максим і Кулаков Валерій, які й отримали нагороди стипендіатів), трьох срібних медалей (Піддубний Юрій, Пінчук Владислав, Расцветаєв Іван) та трьох бронзових нагород (Грицюк Андрій, Гаїнський Антон, Альберда Олексій).

Не оминемо увагою і тих людей, які щоденно займаються вихованням і підготовкою сьогодняшніх і майбутніх чемпіонів, тренерів Клубу «Інсайт» - Заслуженого тренера України з рукопашного бою Паліївця В’ячеслава Анатолійовича та

майстрів спорту України з рукопашного бою Веремія Ігоря Васильовича та Кулакова Олександра Володимировича.

Щиру подяку за всебічну підтримку та допомогу в організації участі наших спортсменів у Всеукраїнському турнірі висловлюємо Народному депутату України Ігорю Палиці, керівнику Волинського управління громадської організації «Всеукраїнська спеціальна Колегія з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю» Станіславу Куренді та усім батькам спортсменів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus