USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Румунія зняла обмеження на рух транспорту і пішоходів на кордоні з Україною

12 Лютого 2021 10:13
Уряд Румунії з 12 лютого зняв карантинні обмеження щодо переміщення транспорту і пішоходів на пункті пропуску в Ісакчі, однак пов’язані з COVID-19 вимоги лишаються в силі.

Як передає Європейська правда, про це йдеться на сторінці у Facebook ТОВ «Поромний комплекс Орлівка».

Зокрема, обмеження зняті щодо переміщення легкового, пасажирського транспорту та пішоходів.

І з вимог, які діють стосовно тих, хто прямує до Румунії чи подорожує транзитом, лишаються в силі наступні: негативний результат тесту ПЛР, зроблений не пізніше 48 годин; підтвердження необхідності в’їзду або транзиту, бажано зроблений переклад на румунську мову.

Від тих, хто прямує до України чи транзитом вимагається негативний результат тесту ПЛР зроблений не пізніше 48 годин для подорожуючих в Україну; страхування; підтвердження необхідності в’їзду з метою транзиту без ПЛР тесту із обов’язковим виїздом з держави протягом 2-х діб.

Пункт пропуску Орлівка (Україна) – Ісакча (Румунія) почав працювати у серпні минулого року.

Поромна переправа Орлівка – Ісакча, яка з’єднає по річці Дунай Україну і Румунію, проходила тестові випробування ще у вересні 2019 року.

Поромна переправа забезпечує прямий вихід з півдня Одеської області до Євросоюзу. Завдяки реалізації проєкту, шлях скорочується до 200 км, а час оформлення вантажів – на 10-12 годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus