USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Русюк їде на чемпіонат світу в Лондон

18 Травня 2017 14:49
Виконком Федерації легкої атлетики України затвердив членів марафонської команди, яка у складі збірної України 4-13 серпня у Лондоні (Велика Британія) візьме участь у чемпіонаті світу з легкої атлетики. У чоловічу команду українських марафонців потрапив і волинянин Юрій Русюк.

Крім нього, стартуватимтуь Ігор Олефіренко (Київська обл.) та Ігор Русс (м. Київ).

Русюк виконав норматив на чемпіонаті світу під час марафону в ірландському Дубліні (2016 рік). Юрій тримався усю дистанцію в лідерах, на фініші набіг й показав п’ятий результат – 2 години 16 хвилин і 16 секунд. Це кращий особистий результат Русюка у марафоні.

- Дякую за вітання, приємно домогтися свого і поїхати до Лондона. Тепер маю три місяці на підготовку до старту. Із 8 червня ми відбуваємо на збір до Ворохти. Сподіваюся підготовка й майже український клімат Лондона допоможуть показати якнайкращий результат, - розповів Юрій Русюк прес-службі ФЛАВО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus