USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Руйнівні повені в Індії: кількість загиблих зросла до 25. Відео

18 Жовтня 2021 08:15
В Індії щонайменше 25 людей загинули внаслідок зсувів і повеней, викликаних проливними дощами у штаті Керала.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на The Guardian.

Зазначається, що 11 тіл виявили в окрузі Ідуккі, а ще 14 – в Коттаямі. Рятувальники продовжуть пошуки ймовірних жертв. Кількість зниклих безвісти залишається невідомою.

За словами очільника штату Пінараї Віджаяна, через стихію з постраждалих населених пунктів евакуювали кілька тисяч людей, на території Керали створили щонайменше сотню таборів для надання допомоги.

«У деяких частинах прибережного штату Керала жителі виявилися відрізаними одне від одного, оскільки дощі, які почали посилюватися у ніч проти суботи, підняли річки і затопили дороги», – йдеться у повідомленні.

Тим часом ліквідовувати наслідки негоди допомагають військовослужбовці. «Поруч з нами обвалився пагорб. Було багато пошкоджень і втрат», – розповіла жителька міста Кооттікаль.

Прем’єр-міністр країни Нарендра Моді висловив свої співчуття і сказав, що влада працює, щоб допомогти тим, хто постраждав від повені.

За даними Метеорологічного департаменту Індії, у понеділок очікується послаблення проливних дощів, однак у деяких регіонах, зокрема в гімалайських районах Уттаракханд і Гімачал-Прадеш, ще два-три дні спостерігатимуть сильні дощі.



Як ми повідомляли раніше, після сильних дощів у південному індійському штаті Керала загинули 8 людей і більше 10 вважалися зниклими безвісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus