USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Рятувальники Луцька – найспритніші в області. Фото

7 Червня 2010 14:45
На базі спорткомплексу обласного управління МНС 3-4 червня відбулися щорічні змагання з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів облуправління - загалом свою майстерність демонстрували близько 80 рятувальників.

Про це повідомляє Центр пропаганди ГУ МНС у Волинській області.

Привітати учасників 16 команд прийшли ветерани та пенсіонери пожежної охорони і духовенство.

«Успіх у кожній рятувальній операції залежить від фізичної підготовки бійців МНС, – наголосив він у вступному слові. – Саме такі риси виховує пожежно-прикладний спорт. Важливо, що до нелегких та виснажливих занять пожежно-прикладного характеру долучаються не лише професійні рятувальники, а навіть підлітки. Для багатьох із них це перший крок до вибору майбутньої професії рятувальника – людини, готової повсякчас прийти на допомогу», - зазначив на відкритті начальник облуправління МНС Володимир Грушовінчук.

Свої навики вогнеборці демонстрували у підйомі штурмовою та висувною драбиною, подоланні стометрової смуги з перешкодами, пожежній естафеті та бойовому розгортанні.

У підйомі штурмовою драбиною та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами перемогли в індивідуальному заліку представник команди з Луцька Віктор Левчук та спортсмен ПДПЧ-2 міста Луцька Ігор Чуруксаєв. У решті видів перемога залежала від злагодженості та взаєморозуміння кожного зі спортсменів команди.

В останньому етапі змагань – бойовому розгортанні – рятувальникам довелося змагатися насправді в екстремальних умовах – під проливним дощем. Проте погодні примхи не завадили спортсменам Частини спеціальної пожежної техніки посісти третє місце у цьому етапі. Рятувальники з Любомля показали другий результат, а першими стали бійці МНС Любешівського району.

Високими результатами у загальнокомандному заліку відрізнялися рятувальники-спортсмени Луцька. Саме бійці підрозділів обласного центру вибороли усі призові місця: на найвищу сходинку п’єдесталу пошани підійнялася команда Частини спеціальної пожежної техніки, друге місце здобули працівники СДПЧ-1, а третє – рятувальники ПДПЧ-2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus