USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рятувальники МНС - найприязніші службовці на Волині

2 Лютого 2010 11:37
Заступник міністра МНС Віктор Баранчук у Луцьку вручив медаль Міністерства оборони «За сприяння Збройним Силам України» радіомінеру піротехнічної групи Володимиру Тульському. Ще четверо волинян-рятувальників МНС отримали високі відомчі відзнаки.
Грамоти МНС України із рук заступника міністра отримали рятувальники Іван Чахрайчук, Вадим Григор’єв та Віталій Черняк. А начальника Нововолинського міськвідділу МНС Олег Билиця міністерство відзначило нагрудним знаком «Кращому працівникові пожежної охорони».
Також сьогодні стало відомо, що головне управління МНС у Волинській області посіло друге місце у Всеукраїнському конкурсі «Приязна адміністрація».
Основний критерієм, за котрим визначено переможців, це вчасний, повний та об’єктивний розгляд усіх звернень громадян, відкритість для громадськості та прозора політика. Саме зазначені критерії характеризують волинських рятувальників як одних із кращих службовців області, - інформує прес-служба обласного управління МНС.
Довідково:
За результатами роботи підрозділів обласного МНС, у 2009 році було понад 6 тисяч виїздів за сигналом «Тривога», пожежні врятували 67 людей, зокрема, 11 дітей. Зберегли матеріальних цінностей на 41 мільйон гривень. 
Автопарк Волинського гарнізону МНС у 2009 році збагатився на 26 нових пожежних і спеціальних автомашин. Торік у бойовий розрахунок уведено колінчатий авто підйомник, заввишки 30 метрів. Найближчим часом автопарк області поповнить санітарний автомобіль «Рено-майстер».
«Головне управління МНС України в області продовжує працювати над виконанням завдань за призначенням, особовий склад робить все можливе для забезпечення нормальної життєдіяльності населення області і готовий до реагування на можливі надзвичайні ситуації, пожежі та інші події. Серед планів на майбутнє пріоритетним залишається вдосконалення матеріально-технічної бази та підвищенням рівня професійної майстерності бійців», – зазначив начальник обласного управління МНС Володимир Грушовінчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
kozak Oleg Показати IP 2 Лютого 2010 12:09
МНС це єдина структура яка дійно оперативно реагує на звернення громадянь, на відміну від швидкої, міліції...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus