USD 40.80 41.10
  • USD 40.80 41.10
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.22 10.40

Ринку біля історичного факультету у Луцьку не буде

17 Червня 2020 10:34
В обласному центрі Волині не будуть встановлювати п'яти тимчасових споруд на вулиці Івана Огієнка поблизу історичного корпусу СНУ. Адже багато лучан говорили, що в разі встановлення споруд, це буде новий ринок.

Про це стало відомо 17 червня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Після розгляду колективної петиції мешканців міста Луцька стосовно встановлення п’яти торговельних павільйонів на вул. Івана Огієнка, які були проти цього, а також беручи до уваги звернення Стадніцького Олександра Володимировича, що станом на даний час такі тимчасові споруди не розміщені, та паспорти прив’язок тимчасових споруд підприємцем Стадніцьким не оформлялися, члени виконкому вирішили припинити дію погодження підприємцю розміщення п’яти тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на вул. Івана Огієнка.

Відділу управління майном міської комунальної власності доручили повернути підприємцю у повному обсязі гарантійні внески – грошову суму, сплачену як гарантію участі у конкурсі на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 17 Червня 2020 11:00
та невже прислухались до людей?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus