USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Ритм» – MONATIK презентував фільм-мюзикл з українськими зірками. Відео

3 Вересня 2020 16:46
Відомий український музикант Дмитро Монатік презентував мюзикл «Ритм», у якому знялися популярні вітчизняні селебріті.

У яскравому відео можна побачити життя нічого клубу «Ритм», де збираються творчі особистості, які співають, танцюють та, звісно, вірять у краще майбутнє.

Автором та продюсером мюзиклу є сам Дмитро Монатік, а режисеркою виступила авторка культових кліпів співака Таня Муіньо. Окрім MONATIK, у відео з’являються й інші зірки шоу-бізнесу: гурт «Время и Стекло», Володимир Дантес, Віра Брежнєва, Мішель Андраде, alyona alyona, Tayanna, KADNAY, The Hardkiss, Влад Яма, Гарік Корогодський, Женя Кот, Lida Lee.

Читайте також: «Достопримечательность» – протеже MONATIK випустила провокаційний кліп, у якому знявся сам артист

«Коли епідемії заповнювали світ, а війни його знищували, люди шукали ритм, у якому часом від усього відпочивали. Ритм – непросте і навіть просякнуте магією місце. Але, якщо ти шукаєш нових емоцій, кращого місця не віднайти», – написав MONATIK у своєму Instagram.
Допрем’єрний показ мюзиклу, своєю чергою, відбувся 1 вересня в київському кінотеатрі «Оскар», де Дмитро Монатік зауважив, що «Ритм», імовірно, стане лише першою частиною у циклі музичних фільмів.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus