USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Садовий оголосив про скорочення понад 180 працівників Львівської міськради

26 Квітня 2020 14:02
У Львові через кризу, яка виникла внаслідок епідемії коронавірусу та вимушеного карантину, планують оптимізувати кількість працівників міськради, скоротивши штат на 181 особу.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

«За квітень ми очікуємо мінус 70 млн грн до місцевого бюджету. Це дуже велика втрата, вже болить голова, бо треба буде платити зарплату комунальникам, вчителям тощо. Тому ми прийняли не просте рішення - ми вирішили оптимізувати чисельність працівників міської ради, і ми зменшуємо її на 181 людину», - заявив міський голова Андрій Садовий.

Натомість, наголосив він, інфраструктурні проєкти буде збережено, бо вони дають можливість залучити людей до оплачуваної роботи, а також отримати податки у місцевий бюджет.

У сфері медицини мер відзначив важливість гідної оплати праці лікарів і медичних працівників, оснащення лікарні швидкої допомоги надсучасною лабораторією і створення у місті резервного фонду.

«Коли почався карантин, всі почали бігати: а де купити маски, амуніцію, комбінезони для наших лікарень? Чекати, коли привезуть з Китаю - це абсурдно, важливо все мати тут, у Львові, і виробляти тут, у Львові. Важливо мати резерв, щоб ми мали у запасі 2-3-4 млн тих самих масок», - переконаний львівський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
цікавить Показати IP 26 Квітня 2020 14:51
А у Луцьку у міськраді кого і коли скоротять?!
Лучанка Показати IP 26 Квітня 2020 14:52
У Луцьку теж пора чистити 50 % конюшні Міської ради. Хто їх буде кормити і чому їм треба платити гроші за те що вони сидять вдома. Люди майте совість, попереду Армагедон в економіці. Так як ми жили ми ще не скоро будем на тому рівні це ж і дурному ясно.
Лучанин до Лучанка Показати IP 26 Квітня 2020 16:10
Ні в якому разі! А хто ж буде приймати глобальні рішення про знос Старого ринку?
Махмуд-Джан до Лучанин Показати IP 26 Квітня 2020 22:05
А навіщо його приймать, якщо воно вже давно прийняте? Знести той гадюшник к монахам, да і все.
Лучанин Показати IP 26 Квітня 2020 15:42
А у Луцькраді оптимізацію через діджиталізацію розуміють тільки як мощення плиткою тротуарів і розвішування парасольок в парку !
ага до Лучанин Показати IP 26 Квітня 2020 17:33
Але Луцьк не розвозив сміття по всій краіні і сподіваюсь не за кошти садового! і в даному випадку піар чистоі води!
дідо Показати IP 26 Квітня 2020 20:43
У мусорного мера більше грошей. Він навіть останки трупа Кузнецова хоче Росії продати.
Лучанин до дідо Показати IP 26 Квітня 2020 22:14
Так хай продасть, хіба ж хто проти. І в бюджет яка копійка, і москалянам добре. Вони ж жуть як люблять всячєскі над трупами іздівацца, замість того щоб поховати, як здоровий глузд говорить. То от візьмуть і мумійо зроблять, хороводами ходять біля нього. А попи в них - ті взагалі, можуть трупа на куски порубать, по різним баночкам-шкатулочкам порозкладать, і возить по страні як лікарство від грипу-туберульозу-бєзплодія-бєшенства_маткі. То правда тільки для ПГМ-нутих фішка, але всьо ж такі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus