USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Садовий збирається подавати до суду, якщо його відсторонять

19 Березня 2017 14:18
Мер Львова Андрій Садовий збирається подавати позов до суду, якщо його відсторонять від влади. Він найматиме адвокатів та відстоюватиме свої права в суді.

Про це Андрій Іванович заявив в інтерв'ю виданню "Дзеркало тижня", інформує сайт 032.ua.

"За моїми даними це (відсторонення) відбудеться найближчими днями. Виконувати обов'язки голови буде секретар Львівської міської ради — Анатолій Забарило, представник партії "Громадянська позиція", – заявив мер Львова, відповідаючи на відповідне запитання журналіста.

Нагадаємо, що впродовж останніх кількох днів точаться розмови про можливе відсторонення Андрій Садового з посади мера Львова. Сам Садовий заявив, що знає про те, що органи прокуратури хочуть відкрити проти нього кримінальну справу, а його відсторонення може статися найближчими днями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
нічого страшного Показати IP 19 Березня 2017 15:13
не станеться! Гроші московських "фанатів" підтримають Садового і всю самопоміч! чому ніхто не говорить про фінансування цього загадкового "обєднання"
Добре Показати IP 19 Березня 2017 15:14
Що в Луцьку його *****Вусенко відсторонили
не бе Показати IP 19 Березня 2017 15:17
В нормальній краіні уже давно погнали ср..... мітлою і посадили за сміттєвий терор і Львова і краіни!
ку-ку Показати IP 19 Березня 2017 15:21
Парниша хамит и еще и угрожает! Значит есть поддержка ! Странно почему" гонорові"львовяне не протестуют против муссорного горе- мэра!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus