USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кидалася гривнями й кричала про «самі себе бомбите»: в Латвії росіянка накинулася на українку

1 Травня 2022 16:09
Агресивна росіянка накинулася на українку з дитиною у Латвії. Спочатку жінка люб’язно розпочала діалог, а згодом розпочала неконтрольовану істерику.

Українка зафіксувала неадекватну росіянку на відео, яке з’явилося у Telegram-каналі «Боже, яке к*нчене», передає УНІАН.

Невідома росіянка підійшла до українки з дитиною на вулиці. Спершу вона поцікавилася, звідки вони родом. Ті відповіли, що з України. Після цього жінка почала діставати свій гаманець. Українка подумала, що жінка хоче їм матеріально допомогти й поспішила зазначити, що вони не потребують фінансової допомоги.

«А вона почала кидатися українськими гривнями, типу якісь українці залишили в якомусь візку. Казала, що нам допомагають, а ми к*нчені, що росіяни нас не бомблять, а ми обманюємо», – написала авторка відео.
Росіянка також намагалася зупинити жінку та хапала дитину. Побачивши, що українка почала знімати інцидент, скандальна жінка намагалася вибити телефон з рук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 1 Травня 2022 19:36
Ой, як по Версалях битись то в нас баби пьяні перші, а якісь старій, конченій по морді дати щоб летіло не можуть.
Анонім до Просто Показати IP 1 Травня 2022 20:09
Та не плутай. По версалях ходить ще той контингент, яким пальця в рот не клади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus