USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Російські війська перейдуть до ще більш масштабних дій на сході»: Зеленський попередив про важкий тиждень

10 Квітня 2022 23:58
Президент України Володимир Зеленський вважає, що наступного тижня слід чекати ще більш масштабних дій російської армії на сході України.

Про це голова держави попередив у своєму вечірньому відеозверненні 10 квітня, передає ТСН.

Зі слів Зеленського, Росія може використовувати проти українців ще більше ракет та авіабомб. Та він наголосив, що українська армія готова до агресивних дій ворога.

«Наступний тиждень буде не менш важливим, як і цей, як і попередній. Він буде такий же напружений і ще більш відповідальний. Росія буде ще більш боятися, боятися програти, боятися, що правду доведеться визнати. Російські війська перейдуть до ще більш масштабних дій на сході нашої держави. Можуть використовувати проти нас ще більше ракет, ще більше авіабомб, але ми готуємося до цих дій. Ми готуємося до цих дій, ми будемо відповідати, будемо ще активніше забезпечувати України зброєю», – сказав Зеленський.
Також Президент України зауважив про подальший активний дипломатичний фронт. Він розповів, що продовжить звертатися до парламентів і народів світу. Окрім цього, додав про нові візити закордонних політиків у Києві.

«Будемо активнішими на міжнародній арені. Будемо ще більш активні інформаційно. Я продовжу звертатися до парламентів і народів світу. Ми будемо приймати в Києві та інших українських містах наших партнерів, лідерів інших держав. Будемо залучати ще більше коштів та ресурсів на допомогу Україні. Звичайно, будемо обґрунтовувати сильніші санкції проти Російської Федерації. Щоб була відповідальність, щоб була справедливість. Якби вони не боялися визнати свої помилки – трагічні, страшенні помилки – їм доведеться. Бо наша сміливість і наша правдивість однозначно переважають. І переможуть», – зауважив Зеленський.

Також Зеленський наголосив, що російські пропагандисти у своїй брехні щодо війни з Україною дійшли до того, що абсолютно втратили зв’язок з реальністю.

«Вони тільки виправдовуються і заперечують, намагаються перекласти відповідальність, брешуть. Вони вже настільки втратили зв’язок з реальністю, що звинувачують нас у скоєнні навіть того, що очевидно для всіх у світі зробили саме російські війська.

Вони кажуть про вбивства в Бучі, що це не вони, а нібито ми, хоча для всіх очевидно, що люди були вбиті, коли російська армія контролювала це місто.

Вони кажуть про ракетний удар по Краматорську, що це не вони, а нібито ми самі, хоча це їхні пропагандисти анонсували цей удар, хоча це з контрольованої ними території полетіли ракети.

І про будь-яке наше зруйноване місто, про будь-яке наше спалене село вони кажуть однаково, що це також не вони, а нібито ми», – заявив Зеленський.

Глава держави вважає, що росіянами керує боягузтво, тому вони і продовжують брехати.

«Російські військові добрехалися вже до того, що після більше ніж шести тижнів війни, стверджують, що нібито не влучили по жодному цивільному об’єкту. А знаєте чому це так? Тому що це боягузтво. Тотальне. Усіх. Знизу до верху.

Вони бояться визнати, що вся російська політика щодо України протягом десятків років була помилковою і тільки зруйнувала все, що було в Росії у відносинах з Україною від попередніх часів.

Вони бояться визнати, що десятки років робили помилкові ставки й витратили колосальні ресурси на підтримку повних нікчем, про яких думали, що це нібито майбутні герої українсько-російської дружби. А ці нікчеми були тільки в одному умільцями – у тому, щоб витягувати гроші з Росії у свої кишені.

Щоб не визнавати помилки, вони робили нові помилки. Вони самі позбавили себе будь-яких політичних інструментів і, не бажаючи відмовлятися від нереалістичних амбіцій, розпочали цю війну», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Квітня 2022 01:10
На Волині треба більше перейматися тим, що ми прикордонна область, зараз рашисти вишуковують слабкі місця в обороні нашої країни. Як би нам не розповідали,що білоруси не росіяни і армія їх слабка, ціла армія білорусів для тероборони Волині це досить грізний ворог,там ще й рашистів є достатньо крім білорашистів. Успішний наступ ворога на Волинь може бути для України фатальним, це буде початком нашої поразки. Кожен має зосередитися над своїм завданням, а не розслабляти булки, Волинь не в глибокому тилу. Ворог в будь-який момент може перейти до здійснення 6 фази війни(наступу на Волинь). НАТО боїться пуйла,постійно виправдовується перед своїм лохторатом через бездіяльність, громадянам цих країн вже й самим гидко від такої політики невтручання їх "славного"НАТО. Просрете Волинь - ніякого виправдання вже не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus