USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Самовільно залишили частину: убивці поліцейського на Вінничині назвали причину нападу

21 Квітня 2024 19:08
Підозрювані у нападі на поліцейських у Вінницькій області планували втекти з України.

Про це повідомила речниця Національної поліції Олена Бережна в ефірі телемарафону в неділю, 21 квітня, передає Кореспондент.

«Вони перебували в закинутій будівлі, мали наміри поїхати за кордон України. Наразі слідством встановлено, що причиною нападу було те, що, як вони кажуть, вони перевозили бойові гранати. Але, як це було насправді, буде з’ясовувати слідство», – розповіла вона.

Нападниками виявилися двоє військовослужбовців – батько та син. Батька, за словами Бережної, встиг поранити один із правоохоронців, на яких він з сином напав.

«Йому була надана медична допомога. Він живий», – розповіла речниця Нацполіції.

Наразі з підозрюваними працюють слідчі, поліцейські та прокуратура. Перевіряється причетність затриманих до диверсійно-розвідувальних груп.

Також ЗМІ інформують, що убивці поліцейського самовільно залишили частину напередодні злочину. Військовослужбовці проходили службу в частині А0416, яка розташована в Чорноморську.

Як стало відомо, під час конфлікту молодший зловмисник ударив кулаком поліцейського Максима Шарапського після прохання відкрити ящики. У цей момент старший убивця Валерій Василаке з пістолета відкрив вогонь по поліцейському Зарецькому і вбив його, Шарапанського було поранено.

Після відʼїзду з військової частини Валерій Василаке взяв із собою табельний пістолет, з якого і стріляв у поліцейських.
Нагадаємо, сьогодні поліція затримала підозрюваних у нападі на поліцейських у Вінницькій області. Затримані – військовослужбовці, батько та син 52 та 26 років. Їм загрожує довічне ув’язнення.

Як відомо, у ніч проти 20 квітня на Вінниччині двоє військових вбили працівника поліції та поранили ще одного. Поліцейські зупинили для перевірки автомобіль, а двоє військових, які знаходилися в авто, відкрили вогонь по копах. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський Максим Зарецький, його напарник поранений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Стрессс Показати IP 21 Квітня 2024 19:24
От вам і відповідь почали стріляти першими (поліцейські) як що б військовий у відповідь не вистрелив то було б те саме що в Дніпрі?
Олексій до Стрессс Показати IP 21 Квітня 2024 19:54
В Америці якщо ти без дозволу забереш руки з керма, то поліцейський має право застосовувати зброю. Тим більше цей випадок був вночі
Анонім до Стрессс Показати IP 22 Квітня 2024 00:44
поліцейським для того і видають зброю, щоб вони її застосовували, коли потрібно. І в Дніпрі, і в даний момент мали повне право стріляти. Краще б прийняли закони як у США, менше бидла би було і більше порядку
1234 до Стрессс Показати IP 22 Квітня 2024 08:27
Ботой&б кацапскій. В Дніпрі такого самого гниду відмінусували за недотримання законів.
Правда Показати IP 21 Квітня 2024 20:31
Адмін навіщо ти пропускаєш бидло -Стрессс- писати такі коментарі? Воно ж бидло і читати не вміє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus