USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Санепідемстанція оштрафувала десяток луцьких магазинів

7 Жовтня 2011 17:02
Працівники санепідемстанції обласного центру та Луцького району влаштувала низку перевірок-облав місцевих 22 закладів торгівлі і ресторанного господарства – із 22 суб’єктів порушення вимог санітарного законодавства виявлено на 10 об’єктах.
Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради.
Накладено 11 штрафів на 1 530 гривень. Вилучено з обігу 2,72 кг небезпечних харчових продуктів. Також відсторонено від роботи 6 осіб, які працювали без медичного огляду.
Так, у магазині «Продуктова хата» на вулиці Лесі Українки, 52 виявлено харчові продукти з терміном придатності, що минув. Їх знято з продажу, відсторонено від роботи два працівники, що не пройшли медичний огляд. Окрім того, порушувались правила товарного сусідства. Підприємця притягнуто до адміністративної відповідальності.
У магазині «Вікторія» ПП «Айслаг» на вулиці Привокзальна, 15, також порушувались правила товарного сусідства. Тут використовувався без маркування прибиральний інвентар. Вилучено з продажу 2,3 кг харчових продуктів з терміном придатності, що минув. За порушення, що мали місце, керуючу магазином оштрафовано.
У торговому павільйоні на проспекті Грушевського, 19 порушувались правила товарного сусідства: готові до вживання харчові продукти зберігались з півфабрикатами. Підприємця за порушення вимог санітарних правил оштрафовано.
В магазині «Сільпо -55» ТзОВ «Фоззі Фуд», що на вулиці Кравчука, 23, молокопродукти зберігались без холоду в торговому залі, недостатньо торгового інвентарю. Керуючого магазином притягнуто до адміністративної відповідальності.
В магазині «М’ясна точка» ТзОВ «Українські торгівельні мережі» (вул. Рівненська, 85) не дотримувався режим зберігання м’ясної продукції, дезінфекційні засоби для рук були відсутні. За виявлені порушення під час перевірки оштрафовано старшого продавця.
В їдальні КХП №2 (вул. Молодогвардійська,11) до роботи були допущені працівники без медичного огляду. Три особи відсторонено від роботи до проходження огляду. За порушення санітарного законодавства кухаря-бригадира притягнуто до адміністративної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
небайдужа Показати IP 7 Жовтня 2011 23:40
Скрізь безлад!!! Сором! Нарешті за Сільпо взялись Що мало заплатили? Повна антісанітарія,територія навкруги як й сходи не прибираються,а щоб ті сходи помити ніхто й гадки немае
Лучанин Показати IP 9 Жовтня 2011 18:01
Це сміх. 11 штрафів на 1 530 гривень. Де здоровий глузд?
Є до Лучанин Показати IP 10 Жовтня 2011 09:22
Я про це писав, коли на минулому тижні була подібна стаття
Гість Показати IP 29 Березня 2013 12:30
Там, де дійсно великі порушення-тих не штрафують і не напишуть у пресі, бо вони кладуть у кишеню перевіряючому 200, а то і більше гривень. Хто не платить-того за що небуть оштрафуюють і опозорять.Такі закони санстанції!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus