USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Санкт-Петербурзький «Кубок стадіону «Петровський» ледь не став волинським

9 Жовтня 2008 10:10
З 29 вересня по 4 жовтня 2008 року в Санкт-Петербурзі проходив щорічний міжнародний турнір із футболу «Кубок стадіону «Петровський». В авторитетних змаганнях прийняла участь і команда «Волині» U-11 (гравці 1998 року народження) на чолі з тренером Михайлом Гонікманом, – повідомляють 9 жовтня «Волинські Новини».
Як повідомляє сайт ФК "Волинь", до північної столиці нашого північного сусіда команда поїхала у такому складі: Роман Шандрук, Олександр Дудко, Віталій Мартинюк, Сергій Максимець, Іван Ковч, Орест Ткачук, Владислав Ткачук, Богдан Цимбалов, Станіслав Дручок, Роман Миколайчук, Назар Пецентій, Валентин Садовий, Андрій Мурашко, Ілля Комар, Владислав Міліщук та Дмитро Жураковський.
Сліпий жереб відрядив волинян в одну підгрупу з командами «Буревісник» (Москва), «Тобол» (Кустанай, Казахстан) та господарями турніру – «Зенітом». У першому ж матчі було здобуто впевнену перемогу над «Буревісником» – 3:1 (голами відзначилися Ковч, Миколайчук та Орест Ткачук).
По ходу гри наші хлопці створили безліч гольових моментів, і лише везіння врятувало московську команду від розгромної поразки. Не було особливих проблем із «Тоболом» – «Волинь» перемогла з рахунком 2:0 (О.Ткачук, Цимбалов). В останньому матчі групового турніру за шаленого пресингу трибун наші юнаки поступилися господарям 1:3 (гол на рахунку Максимця), але це не завадило їм пройти далі, на етап плів-офф.
В суперники волинянам спочатку дісталася команда футбольної академії міста Тольятті. У тяжкому і виснажливому матчі дубль Богдана Цимбалова приніс перемогу нашій команді – 2:1. Тепер на них чекав півфінал і не менш складний суперник – «Металург» із Лієпаї, у здобутках якого вже була перемога над господарями турніру. У напруженій боротьбі переможця командам виявити так і не вдалося й справа дійшла до післяматчевих пенальті, де вправнішими виявилися волиняни, які перемогли 4:3 і вийшли у фінал турніру.
Вирішальний матч проти московського «Локомотива» виявився не менш напруженим, ніж два попередніх. Основний час знову не виявів переможця, і довелося пробивати пенальті. На жаль, на цей раз щасливий квиток у «лотереї» дістався нашим суперникам, хоча «пенальтійний» рахунок 2:0 є не надто типовим для такого штибу ситуацій. Проте, зайнявши друге місце серед шістнадцяти учасників, волиняни довели високий клас не лише клубної школи, а й українського футболу загалом, за що їм окрема подяка.Зазначимо також, що лучани здобули перемогу й у двох індивідуальних номінаціях. Так, кіпер команди Андрій Мурашко отримав приз кращого воротаря турніру, а захисник Станіслав Дручок визнаний кращим оборонцем. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus