USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сім'я, яку ледь не викинули на вулицю, збереже своє житло

22 Грудня 2014 11:52
Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ у своїй ухвалі задовільнив скаргу представника Жирайра Саргсяна Миколи Омелянюка та зберіг за мешканцем Володимир –Волинського його квартиру, - інформує Волинь:Світ.

Нагадаємо, 11 червня 2014 року у Володимир – Волинському міському суді ухвалили рішення, згідно з яким повністю задовольнили позов Жирайра Саргсяна та визнали недійсними прилюдні торги з продажу його квартири. Зауважимо, сім’я з трьома малолітніми дітьми ледь не опинилася на вулиці.

Так, 23 липня Апеляційний суд Волинської області скасував рішення суду першої інстанції і визнав сім’ю, в якій троє дітей, такою, що втратила право на користування квартирою.

Пан Саргсян подав касацію до Вищого спеціалізованого суду України, про що письмово повідомив виконавчу службу.

Та представники виконавчої служби Володимира-Волинського не стали чекати рішення з Києва і 21 серпня 2014 року з наміром виконати рішення Апеляційного суду Волинської області завітали до Жирайра Саргсяна у супроводі ще й трьох міліціонерів.

Лише через втручання в ситуацію депутатів Володимир–Волинської міської ради: Анатолія Сороки, Василя Сусіка, Леонтія Дмитрука та громадських активістів Володимира Грека та Ольги Нечитайло володимирську родину вдалося захистити.

До винесення рішення у Вищому спеціалізованому суді конфліктну ситуацію з виконавчою службою вдалося врегулювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Bank Показати IP 22 Грудня 2014 13:27
Жирайр Саргсян взив кредит під заставу квартири, відмовився виплачувати і плює в стелю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus