USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

САП відкрила кримінальну справу проти Гончарука через експорт масок

23 Березня 2020 16:54
Кримінальне провадження за фактом службової невідповідності чиновників Кабінету міністрів відкрила Спеціалізована антикорупційна прокуратура. ДБР проводить досудове розслідування і буде допитувати Олексія Гончарука.

Про це повідомляє Ліга.Новости з посиланням на пресслужбу САП.

Керівник САП Назар Холодницький зареєстрував кримінальну справу після оприлюднення інформації про те, що 31 січня і 8 лютого 2020 року секретар РНБО Олексій Данілов звертався до колишнього прем'єр-міністра Олексія Гончарука з проханням обмежити експорт і реекспорт продукції, яка може бути використана для боротьби з поширенням коронавірусу (COVID-19).

Кабмін фактично проігнорував звернення і не вжив цих заходів, заявляють у САП.

23 березня відомості про можливе скоєння кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.367 КК, внесені до ЄРДР. Розслідування доручене слідчим ДБР.
Раніше нардеп з фракції Європейська солідарність Олексій Гончаренко опублікував у Facebook фотографію документу, згідно з яким Данілов, у зв'язку з поширенням коронавірусу, просить Гончарука відкласти повернення до України студентів з Китаю, а також обмежити експорт продукції, яку можна використовувати в боротьбі з можливою епідемією. Особливу увагу рекомендується приділити захисним костюмам, маскам, респіраторам тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 23 Березня 2020 17:21
СЛІДКУВАТИ БУДЕМО ЗА ЦИМИ ВСІМА ПРОВАДЖЕННЯМИ І ЩО З ЦЬОГО ВИЙДЕ ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus