USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Савченко заявила, що не довіряє Тимошенко

6 Серпня 2016 19:22
Перший номер у виборчих списках «Батьківщини» Надія Савченко на запитання про те, чи довіряє вона партійному лідеру Юлії Тимошенко заявила, що у Верховній Раді не довіряє нікому.

Про це вона розповіла під час тематичної гутірки на фестивалі «Бандерштат».

Жінка пригадала перший день, коли вона зайшла першого до приміщення Верховної Ради. З десяток людей прийшло до неї вітатись та знайомитись і всі говорили одну і ту ж фразу – ніколи нікому не вірити.

«Я ніколи нікому не вірила і не вірю у Верховній Раді при нашій владі. Там ніхто нікому не вірить, там людина людині - вовк. Коли я тільки повернулась з полону, то казала – сьогодні мені дарують квіти, а завтра в мене полетить каміння», – підсумувала Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
BAT''KIVSHUNA===OBZ= Показати IP 6 Серпня 2016 19:34
BAT''KIVSHUNA===OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////// POKUSHENIE NA GLAVARIA =LNR= PLOTNITSKOGO POXOSHE NEMNOGO PROIASNILOS''.....TO CHTO U PROPUTINSKOI AGENTKI NADESHDU SAVCHENKO NA IAZUKE TO U DIKTATORA ROSSII PUTINA V GOLOVE.......POKUSHENIE NA PLOTNITSKOGO==ETO POPUTKA ZAMENIT'' =RUKOVODSTVO= DONBASSKIX ANKLAVOV NA BOLEE =LIBERAL''NUX= LIDEROV SPOSOBNUX SMIAGCHIT'' SEPARATISTKII IAVNO TERRORISTICHESKII IMIDSH =LDNR=.......///////ESLI PLOTNITSKII UMRET TO SAVCHENKO BUDET GOVORIT'' S TEMI KOGO NAZNACHIT ROSSIIA///////====VOT VAM I =KLIUCH= POZVOLIAIUSHII PRIOTKRUT'' =DVERI= K PROIZOSHEDSHEI POPUTKE USTRANIT'' PLOTNITSKOGO......VTOROI DEGENERAT ZAXARCHENKO SEICHAS OCHEN'' NAPRIAGSIA RAZDUMUVAIA CHTO NA SAMOM DELE PROISXODIT POTOMU CHTO ZAXARCHENKO =STOIT= VTOROI NA OCHEREDI PO LIKVIDATSUI.......KONECHNO ETA =TEORIIA= DOSTATOCHNO SURAIA NO NIKTO NE PREDOSTAVIT 100 PROTSENTNO DOSTOVERNUI =PLAN= RAZVIVAIUSHIXSIA SOBUTII V =LDNR=......NU NEL''ZIA SHE PUTINU PROSTO VZIAT'' I OTOZVAT'' PLOTNITSKOGO I ZAXARCHENKO IZ =LDNR=.....A KOMU ONI NUSHNU V ROSSII===ETO RAZ A DVA ZAKLIUCHAETSIA V TOM CHTO VOKRUG ETIX PERSON SFORMIROVALSIA MOSHNUI PLAST DRUZEI =SOSLUSHUVTSEV= ILI TAK NAZUVAEMOGO SEPARATISTKOGO IADRA KOTOROE =VOROSHUT= OCHEN'' OPASNO DLIA NIX SHE SAMIX===SEPARATISTOV.....POETOMU PUTIN NACHAL USTRANIAT'' GLAVAREI ANKLAVOV POTOMU CHTO INTEGRATSUIA PSEVDO=LIBERAL''NOI =LDNR= V SOSTAV UKRAINU S POSLEDUIUSHIM SNIATIEM SANKTSUI DLIA PUTINA NAMNOGO VASHNEE CHEM SHUZN'' I SUD''BA DASHE =VUSOKOPOSTAVLENNUX= BANDITOV.......NO NADESHDE SAVCHENKO NEOBXODIMO ZAPRETIT'' DELAT'' PODOBNUE ZAIAVLENIIA POTOMU CHTO IMENNO ONA=SAVCHENKO GEROI UKRAINU I IAVLIAETSIA ETIM SAMUM ////OKNOM///// LEGITIMIZIRUIUSHIM DONBASSKII SEPARATIZM......POROSHENKO=OBAMA=KLINTON=OLLAND=MERKEL''=PUTIN TOL''KO TAKAIA DIPLOMATICHESKAIA TSEPOCHKA PEREGOVOROV IAVLIAETSIA PRIEMLIMOI....OBRATITE VNIMANIE KAK NAGLO SAVCHENKO STOIT NA SVOEM PRODAVLIVAIA SVOIU IDEIU......POTOMU ZA NEI STOIAT OPREDELENNUE SILU.....PARTIIA //////VO BAT''KIVSHUNA////// DOLSHNA SDELAT'' CHETKIE ZAIAVLENIIA NASCHET NADESHDU SAVCHENKO DEIATEL''NOST'' KOTOROI LEGITIMIZIRUET SEPARATIZM I UVODIT V TEN'' PRESTUPNIKA PUTINA.....SAVCHENKO RABOTAET NA IMIDSH PUTINA===ETO ODNOZNACHNO......SOMNENIIA ISCHEZLI....
Tbv Показати IP 6 Серпня 2016 20:14
Уже никто не сомневается, что савченко полная и*иотка
абрам Показати IP 6 Серпня 2016 20:39
если бы не юля - ты до сих пор баланду хлебала бы....
Татьяна Показати IP 6 Серпня 2016 20:43
Так какого черта мамаша и Вера брали деньги у Тимошенко для своих поездок? А сама Надежда пользовалась услугами адвокатов, которых оплачивала Юля!? Брать деньги, а в ответ черная неблагодарность это хуже, чем проституция!
Дивно Показати IP 6 Серпня 2016 21:24
А чого ніхто не викликав бригаду з Ліпін??
vera Показати IP 6 Серпня 2016 21:40
А Савченко не дура.
льотчик- оператор Показати IP 6 Серпня 2016 21:54
який радий командир вертольотного полку що її здихався полк
Ольга до льотчик- оператор Показати IP 6 Серпня 2016 23:18
Дур@ она
Ая до льотчик- оператор Показати IP 7 Серпня 2016 07:04
бачу що летун оператор чорт знає чого, не знає, що в Україні побудований перший у світі ГВИНТОКРИЛ і жодних верто-перто немає і не може бути. До школи синку і вивчай рідну історію і не засмічуй української технікіКультури і мови, ту тобі не москва....Там можеш робити все
Гая до Ая Показати IP 7 Серпня 2016 10:45
Ага, а ще в нас э КАТЕДРА, ПИЛОСМОК, ЕТЕР і т п мовні збочення, навіяні шизофренічною впевненістю в унікальності нашої нації і мови. Те, що гвинтокрил це буквальний тупий переклад французького hélicoptère певно пан не знає. Він же незасмічений культурний українець, який ходив в школу. Було б не погано якби він ще знав, що крім ходити в школу, там ще вчитись можна.
11111 до Ая Показати IP 7 Серпня 2016 20:58
вертоліт ветикально летіти голову включи ато прибумуєте незнати які слова
Макс Показати IP 6 Серпня 2016 22:05
Савченко больная видно на лицо, шизофрения
ТЕТЯНА Показати IP 6 Серпня 2016 22:38
Вона такого не казала, при*урки. Савченко -герой!
Анонім до ТЕТЯНА Показати IP 7 Серпня 2016 06:25
Пез..а тупорила ваша Савченко..хворе створіння.. немає сенсу перечислювати факти вище сказаного...
Міра Показати IP 6 Серпня 2016 22:45
Її потрібно ізолювати від людей!
Просто Показати IP 6 Серпня 2016 23:46
Шли б вони всі разом дружно на...
айдарівець Показати IP 6 Серпня 2016 23:58
А вона сама попросила вибачення у батьків солдата, який загинув, намагаючись визволити її з полону ? Знаю, що ні.
Юлі треба гнати з фр Показати IP 7 Серпня 2016 00:27
Юлі треба гнати з фракції це б*дло невдячне
бруківка Показати IP 7 Серпня 2016 08:59
Страна нуждаєтся в героях МАЙДАН рожает дураков и учасников атов
виборець Показати IP 7 Серпня 2016 10:47
Cавченко - наш майбутній президент, сміливий, чесний і гуманний. Слава Надії, як довго ми її чекали.
Україна руїна Показати IP 7 Серпня 2016 11:55
Правду Савченко каже !!! 500 тис.чол. в Україні люди, які мали б стати на захист країни в час війни - військові, екс-військові,СБУ, екс- СБУшники, люди із спецпідрозділів і т.д., які давали присягу на захист народу і України, а сидять в кабінетах під час війни... Молоді люди колишні військові в 40- років на пенсії за спідницею жінки...а держава вчила, зарплату давала, а тепер і пенсію в 40 років. ( чи всі пенсіонери військові в 40 років інваліди ?) А молоді хлопці у 18-років, які і не бачили ні зброї, ні літака на Сході України захищають країну.
Квітуча країна до Україна руїна Показати IP 7 Серпня 2016 13:02
Враження, що ніхто крім савченки цього не знав, капітан очевидність блін. А ще треба сказати, що президент в нас олігарх і має бізнес в країні агресорі, і що при владі мудаки які думають про свій карман, і суди в нас продажні і т п. Хай народ прозріває, а то так і помре нічого не знаючи. Вона в парламенті, щоб не констатувати очевидні навіть для немовляти речі, а змінювати цей негатив. Для того її вибрали, визволили і по тєлєку крутять. Тільки нічого, крім шизофренічних висловів, від цього чудо-героя не чути .
Простота Показати IP 7 Серпня 2016 12:08
Усім, хто переживає, що Юля "потратилася" (тобто тим, хто апріорі готовий продатися): не все, виявляється, купується за гроші! Юля думала, що вигідно вкладає і отримає хороші дивіденди, адже серед таких альтруїстів нема - маєш тобі!!!
Александр. Показати IP 7 Серпня 2016 12:54
3 месяца назад вы выли Россия верни Савченко.когда Савченко начала говорить что все воры и скоты.вы кричите Путин забери её назад.не даром говорят хахол родился еврей заплакал.нет у вас логики .яценюк обокрал страну збежал.порох наживается на войне и вы кричите что война это хорошо .кричим что у нас забрали крым и в тоже время мечтаем что бы нас тоже так забрали чтобы пенсии были как в крыму цены на газ для авто и бензин.да и машины чтобы стоили как в Рашке.но мы же европа машину в семью и не вздумайте продать .как презик сказал а вдруг народ бизнесом займётся ? скачим дальше господа
Україна-руїна Показати IP 7 Серпня 2016 13:08
Дивлюсь я на РАДУ и думку гадаю, чому я не снайпер, чому не стриляю! ну нет же там просто нормальных людей, де**лы, по**нки и куча б@дей !
українка Показати IP 7 Серпня 2016 21:29
савченко малограмотна і нагла особа, яка нічого з себе не представляє.
спостереження Показати IP 7 Серпня 2016 21:31
уважно подивіться на вираз обличчя -- подоба шизофреніка !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus