USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Сайт петицій не витримав напливу прибічників відставки Суркіса і Михайличенка

1 Грудня 2009 10:24
Кількість запитів на сторінку петиції з вимогами відставки президента Федерації футболу України Григорія Суркіса та головного тренера національної збірної Олексія Михайличенка, розміщеної на сайті petition.org.ua, перевищила можливості сервера.
На ранок понеділка сайт не працював. У вівторок 1 грудня о 09:30 відвідувачі сайту, що відвідали сторінку http://petition.org.ua/?action=view&id=242415, замість петиції прочитали текст: «Шановні добродії. Нажаль зараз немає з\'єднання з базою даних. Це технічна проблема. Будь ласка повідомте про це за адресою, яка вказана на сторінці \'Звороній зв\'язок\'. Дякуємо».
Петиція з вимогою відставки президента ФФУ і головного тренера збірної була розміщена відразу після програшу команди в матчі тзі збірною Греції. За станом на минулий уікенд під петицією було зібрано близько 30 тисяч підписів.
Планується, що збір підписів триватиме ще близько двох тижнів, після чого всі вони будуть передані до Федерації футболу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
alex Показати IP 2 Грудня 2009 07:14
Добре що я встиг відмітитись, було тоді лише 9 тисяч відкликів. На 1.12.09 року вже було більше 30 тисяч, але це потрібно множити мінімум на 50 і тоді будуть реальні цифри.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus