USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Що таке сайт під ключ: етапи створення*

31 Серпня 2023 14:21
У сучасному світі вести бізнес без інтернет-представництва майже неможливо. Велика частина конкурентів (понад 80%) так чи так представлені в мережі: у когось є сторінка в соціальних мережах, у когось – інтернет-магазин. Якщо ви хочете, щоб ваш бізнес приносив дохід, а не просто тримався на плаву, час замовити послугу сайт під ключ. Професіонали Brainlab https://brainlab.com.ua/uk/uslugi знають, як створити якісний і функціональний сайт під ключ у Києві (та інших містах України) відповідно до ТЗ, не зриваючи дедлайни.

У чому ж перевага сайта під ключ?

Економія часу і зусиль: вам не потрібно витрачати час на вивчення технічних аспектів створення сайта. Професійна команда візьме на себе всі технічні деталі, дозволяючи вам зосередитися на своєму бізнесі.

Індивідуальність: сайт буде повністю розроблено з урахуванням ваших потреб і брендових характеристик, що дасть змогу виділитися серед конкурентів.

Унікальний дизайн: у підсумку ви отримаєте унікальний дизайн, адаптований під цілі вашого бізнесу, що може привабити більше відвідувачів і клієнтів.

Функціональність: фахівці Brainlab можуть налаштувати необхідну функціональність, щоб сайт ефективно виконував завдання, як-от онлайн-продажі, бронювання тощо.

Оптимізація під SEO: під час реалізації проєкту буде враховано SEO-аспекти, що допоможе вам високо ранжуватися в пошукових системах.

Підтримка та обслуговування: після запуску команда може забезпечити технічну підтримку та оновлення, щоб сайт завжди був актуальний і безпечний.

Крім того, ресурс буде створено з урахуванням можливості майбутнього розширення функціональності або додавання нових елементів.

Етапи створення сайта під ключ: коротко

Загалом створення сайта під ключ складається з таких етапів.

1. Планування: визначення цілей і аудиторії.

2. Проєктування: розробка структури і макетів.

3. Дизайн: робота над унікальним і незабутнім стилем.

4. Розробка: безпосередній етап програмування та інтеграції.

5. Тестування: перевірка функціональності.

6. Запуск: розміщення на хостингу.

7. Підтримка: технічна допомога та оновлення.

Які типи сайтів під ключ бувають?

1. Корпоративні сайти: відображають бренд компанії, надають інформацію про продукти, послуги, історію та контакти. Часто їх використовують як центри інформації для клієнтів і партнерів.

2. Інтернет-магазини (електронна комерція): дають змогу продавати товари або послуги онлайн, надаючи користувачам можливість вибору, замовлення та оплати.

3. Блоги та особисті сайти: популярні серед письменників, блогерів і людей, які бажають ділитися думками, досвідом і знаннями.

4. Сайти новин і медіа: на такому сайті публікують актуальні новини, статті, відео та мультимедійний контент.

5. Інформаційні портали: об'єднують велику кількість інформації на різні теми, надаючи користувачам широкий спектр знань.

6. Сайти для освіти та онлайн-курси: надають навчальні матеріали, курси та тренінги, які користувачі можуть вивчати онлайн.

7. Портфоліо та портали для творчих професіоналів: представляють роботи дизайнерів, художників, фотографів, письменників та інших творчих людей.

Це аж ніяк не всі типи сайтів. Ви можете замовити у Brainlab ресурс будь-якої складності.

Скільки коштує сайт під ключ в Україні: що впливає на ціну

Вартість сайта під ключ може залежати від безлічі факторів, включно з такими.

Складність і функціональність сайта. Наприклад, інтернет-магазин, блог або корпоративний сайт будуть дорожчими, ніж сайт-візитка. Адже що більше сторінок на сайті, то більше роботи потрібно.

Унікальний дизайн і наявність кастомних графічних елементів можуть збільшити вартість.

Створення мобільної версії сайта може вплинути на ціну.

Інтеграція з іншими сервісами, базами даних, API та сторонніми додатками може підвищити складність і вартість.

Якщо розробники мають створювати або редагувати контент, це може вплинути на ціну. Сюди можна віднести й оптимізацію під пошукові системи.

Термінові замовлення можуть потребувати додаткових ресурсів і, як наслідок, підвищити вартість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus