USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ-шники «вербують» волинську молодь

12 Травня 2010 15:48
Відкритий конкурс на вступ до Національної академії Служби безпеки України продовжено до 15 травня
За рішенням керівництва Служби безпеки України Національна академія СБУ цього року буде здійснювати набір курсантів на перший курс за новими правилами прийому .
Запровадження у цьому виші, який готує кадри для СБУ та інших правоохоронних органів, відкритого конкурсу дозволить прийняти до лав української спецслужби обдарованих і освічених молодих людей, які у майбутньому з гідністю захищатимуть безпеку держави.
Термін прийому заяв громадян щодо вступу на навчання до Академії СБУ продовжено до 15 травня 2010 року. Мінімальна кількість балів сертифіката з профільних загальноосвітніх предметів, з якими вступник допускається до участі в конкурсному відборі – 150 балів.
Юнакам і дівчатам Волині, які мають повну загальну середню освіту, слід звертатися за місцем їх проживання до Управління Служби безпеки України у Волинській області, де вони отримають направлення до участі в наступних етапах вступних змагань.
Абітурієнти, які прибувають за направленням органів Служби безпеки України до Академії для участі у конкурсному відборі, проходитимуть у навчальному закладі обов’язковий медичний огляд, психологічне тестування, буде оцінюватися рівень їхньої фізичної підготовки, повідомляє сайт СБУ.
У 2010 році на перший курс Академії буде набрано сто курсантів. Готуватимуть фахівців за напрямами:
- «Правознавство» (очна підготовка фахівців у сфері забезпечення державної безпеки з поглибленим вивченням іноземних мов та очна підготовка оперативних кадрів для СБУ);
- «Філологія» (очна підготовка перекладачів-референтів СБУ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus