USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Литовські аграрії навчатимуть волинську молодь «уму-розуму»

21 Серпня 2008 13:44
Голова Асоціації фермерів і приватних землевласників Волині Микола Собуцький у коментарі розповів про впроваджувані організацією нововведення в аграрній сфері області. Про це 21 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
Як стверджує пан Собуцький, уже створюються спеціальні об’єднання сільськогосподарських товаровиробників, які виробляють певний вид продукції, спільно узгоджують дії на ринку та вирішують проблеми, які виникають у роботі.
Іншою цікавинкою є те, що вже досягнуті домовленості між Асоціацією фермерів і приватних землевласників Волині та аграрною палатою Литви – організацією, що об’єднує сільськогосподарських виробників та переробників. У цій прибалтійській державі стажуватиметься волинська молодь. Переважно це будуть діти фермерів віком від 18-ти років.
За словами Миколи Собуцького, це дозволить перейняти краще з досвіду тамтешніх аграріїв та сприятиме тому, щоб Волинь нарешті отримала ефективних менеджерів на селі. Крім, власне, сільськогосподарської специфіки, юні волиняни вивчатимуть дотичні питання, зокрема функціонування литовських кредитних спілок.
Остаточні умови стажування наразі узгоджуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus