USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

СБУ та ДБР проводять обшуки на Волинській та ще семи митницях

10 Лютого 2023 09:12
СБУ та ДБР у взаємодії з Офісом Генерального прокурора проводять сьогодні масштабну спецоперацію.

Наразі розпочалися обшуки у Центральному апараті Державної митної служби та Волинській, Львівській, Тернопільській, Чернівецькій, Одеській, Київській, Рівненській і Закарпатській регіональних митницях України, повідомляє пресслужба СБУ.

Також встановлено близько 50 суб’єктів господарської діяльності, які допомагали митникам реалізовувати тіньові схеми. Наразі їхня діяльність заблокована. Співробітники правоохоронних органів працюють на окремих ділянках державного кордону України та у пунктах пропуску з метою припинення незаконної діяльності та ліквідації контрабандних схем.

Інформацію про обшуки на Волинській митниці Суспільному телефоном підтвердила речниця Волинської митниці ДФС Валентина Черниш.

«На території адміністрації митниці у Римачах Ковельського району є представники СБУ. Вони працюють. Коментувати ми це поки не будемо», – зазначила речниця.

Після завершення першочергових слідчих дій буде надана більш детальна інформація щодо вчинення корупційних правопорушень працівниками Держмитслужби та діяльності її територіальних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергій Показати IP 10 Лютого 2023 10:39
Знімуть касу і на тому все затихне,як завжди!
123 Показати IP 10 Лютого 2023 10:39
Роблять роботу митників , можливо пора змінити наших хлопців в окопах . Хоч на декілька місяців . Всеодно від них толку не має , що від одних , що від других . Може хоч там користь якась буде .
Анонім Показати IP 10 Лютого 2023 14:57
з того роя не буде ні*уя. банальний перерозподіл потоків. "nothing personal, just a business, mate"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus