USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

СБУ Волині відреагувала на публікацю про 200-тисячний хабар

23 Вересня 2014 13:10
В УСБУ у Волинській області підтверджують факт хабарництва у великій сумі, про що повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, та повідомляють про нові порушення закону.

Нагадаємо, ще навесні 200 тисяч гривень хабара отримав заступник голови ДСНС від луцького підприємця за підписання актів прийняття в експлуатацію систем протипожежного захисту торгово-розважального центру у Луцьку. За цим фактом СБУ та Військова прокуратура ведуть досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях: по тому, хто дав і хто отримав хабар.

Після надання цій справі широкого громадського розголосу УСБУ у Волинській області листом підтвердило факт хабарництва та повідомило про нові досягнення у боротьбі з корупцією.

«У зв’язку з викладеним, УСБУ у Волинській області роз’яснює, що у травні 2014 року працівники СБУ задокументували факт вимагання та отримання хабара заступником голови Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Боротьба з хабарництвом - є одним із пріоритетних напрямків діяльності СБУ.

Управління СБУ у Волинській області за період з квітня цього року до цього часу викрило дев’ятнадцять фактів хабарництва на території області. За даними матеріалами відкриті кримінальні провадження, в рамках яких на наразі повідомлено про підозру одинадцяти особам» - йдеться у повідомленні СБУ.

Працівники УСБУ у Волинській області нагадують, що в їх службі цілодобово діє телефон довіри, на який необхідно повідомляти про будь-які відомі факти корупційних дій. Вони гарантують конфіденційність.

Телефони довіри: 0332-24-40-25, 097-7-911-911.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1111 Показати IP 23 Вересня 2014 14:19
це шо Кревський попався на хабарі?
Штефан, Луцьк Показати IP 23 Вересня 2014 15:11
Браво, пане Мельниковичу! Нарешті, сталося. А то у вас все засекречено.
Волинь Показати IP 23 Вересня 2014 18:49
Може пора і за податкову взятися, а то Зеленський розказує на всю Україну і пів світу про відкат при поверненні ПДВ, але ніхто не хоче реагувати на це. А там проходять мільярди гривень у рік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus