USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.90

СБУ викрила законспірований склад із боєприпасами на $200 млн

20 Квітня 2022 18:31
Служба безпеки України викрила на Харківщині законспірований склад із боєприпасами та комплектуючими до військової техніки на 200 мільйонів доларів.

Про це спецслужба повідомляє у Фейсбуці.

«Згідно з попередньою інформацією, деталі, які там знайшли, були призначені для підбитої техніки РФ, яку ворог збирався ремонтувати під час наступу. Однак завдяки опору українських захисників Харків виявився не по зубах окупантам. А зусиллями СБУ вся вилучена партія озброєння буде використана для захисту нашої держави», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час обшуків було вилучено та передано Міноборони 60 повнокомплектних танкових двигунів, велику кількість запчастин і комплектуючих до бронетехніки. Крім того, в окремих приміщеннях виявлено 26 керованих ракет класу «повітря-повітря».
СБУ встановила, що це обладнання було раніше викрадене з військових арсеналів. А напередодні вторгнення власники складу мали намір піти на співпрацю з окупаційними військами та надати техніку для потреб ворога.

Раніше повідомляли, що СБУ затримала агента російських спецслужб, який працював у Адміністрації колишнього президента Петра Порошенка та інших держструктурах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus