USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

СБУ затримала бойовиків-розвідників «Бєса». ФОТО

7 Липня 2014 16:47
Служба безпеки України отримала чергові докази причетності представників спецслужб Російської Федерації до організації терористичної діяльності в Україні. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

4 липня контррозвідка СБУ на території Харківщини затримала двох громадян України, які у складі розвідувально-диверсійної групи ГРУ Генштабу ЗС РФ під керівництвом І. Бєзлєра на прізвисько "Бєс", захоплювали

адмінбудівлі органів держвлади та правоохоронних органів України, брали заручників та вели бойові дії проти українських військових.

Згідно зі свідченнями бойовиків, їхня група була сформована представниками ГРУ ГШ ЗС РФ та пройшла спеціальну бойову підготовку у таборі російської спецслужби на території АР Крим.

Основна увага під час підготовки приділялась оволодінню навичками застосування стрілецької зброї та скоєння диверсій на різних об’єктах інфраструктури та життєдіяльності.

У подальшому, групу нелегально переправала російська військова розвідка на територію України через Ростовську область РФ каналом, який контролювався прикордонниками ФСБ Російської Федерації.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
антирашист Показати IP 7 Липня 2014 17:05
Для цих ватників за законом військового часу - страта
Лучанин Показати IP 7 Липня 2014 17:16
А чому не показують їхніх морд, бо сказати обличя, язик не повертається. І коли їх встигли підготувати, коли на підготовку диверсанта потрібно потратити не один місяць!
Анонім до Лучанин Показати IP 7 Липня 2014 21:37
коментар було видалено
Анонім Показати IP 7 Липня 2014 21:42
"Згідно зі свідченнями бойовиків, їхня група була сформована представниками ГРУ ГШ ЗС РФ та пройшла спеціальну бойову підготовку у таборі російської спецслужби на території АР Крим" - на территории АР Крым работала ЧВК Стрелкова. Так как Безлер, родившийся в Крыму, после смены власти на Украине уехал из Горловки в Крым, а затем вернулся в Горловку, то не удивительно, что он лично знаком со Стрелковым и работает с ним согласованно.
ФигВам Показати IP 7 Липня 2014 22:23
Нельзя ли огласить весь список захваченных этими двумя в Харькове "адмінбудівль органів держвлади та правоохоронних органів України", захваченных заручників та перечень их "бойових дій проти українських військових"?
Анонім Показати IP 7 Липня 2014 23:52
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus