USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

СБУ займається мільйонним хабарем від ПортCity

1 Серпня 2014 11:53
Волинським СБУшникам дало завдання київське керівництво, аби вони збирали матеріали щодо мільйонного хабара, який, начебто, дав директор торгового центру у Луцьку заступнику голови Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Про це йшлося під час засідання ІІІ Антикорупційного форуму, ініційованого головою Служби безпеки України Валентином Наливайченком сьогодні, 1-го серпня.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 200 тисяч гривень хабара отримав заступник голови ДСНС від луцького підприємця за підписання актів прийняття в експлуатацію систем протипожежного захисту торгово-розважального центру у Луцьку. Але це лише п’ята частина запланованої суми. Усього від луцького директора високопосадовець мав отримати мільйон гривень.

По тому, хабарника, який вимагав мільйон з ТРЦ в Луцьку, відпустили під заставу.

Так, під час засідання Антикорупційного форуму, громадські активісти Луцька нагадали, що питання по хабарництву, яке стосується ТРЦ «ПортCity» - призабули.

З цього приводу головний СБУшник дав завдання волинським підлеглим.

«Я вже сьогодні даю доручення волинянам, аби ви зібрали додаткові матеріали, щоб ми звернулися в суд», - наголосив голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

Зауважимо, урочисте відкриття торгово-розважального центру ПортCity відбулося 17 травня у Луцьку. Це – єдиний ТРЦ, який нещодавно розпочав роботу в місті. Згідно з чинним законодавством України, він уже зданий в експлуатацію. Однак наразі немає інформації щодо сплати замовником будівництва даного ТРЦ – ПП «Реммеблі» пайової участі у розвитку інфраструктури Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Патриот Показати IP 1 Серпня 2014 12:03
О пошол отжім центра, с**и вобще ничего не стесняются)).. Свои ряді почистите сначяла, посадите п***а причястного к розворовіванию средств с КИевского бронетанкового, посадите пидаров которіе на Сландо пайки заганяли ( и не завсклада , а папиков).. короче ребята , скоро вернутся бойці из ато, тогда поглядим..))
Лучанин Показати IP 1 Серпня 2014 15:17
Хабарник є хабарник,не мели х*йню,дурень.
СС Показати IP 6 Серпня 2014 03:33
СБУ ЗАЙМАЄТЬСЯ МІЛЬЙОННИМ ХАБАРЕМ ВІД ПОРТCITY!!! Ділять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus