USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ просить повідомляти про провокації. Конфіденційність – гарантують

21 Липня 2008 16:58
Управління СБУ у Волинській області звертається до мешканців краю із проханням інформувати про можливі правопорушення. Про це «Волинські новини» 21 липня повідомили у прес-групі УСБУ у Волинській області. 
У повідомленні прес-групи йдеться: «Виходячи із необхідності забезпечення належного рівня безпеки під час відзначення у липні цього року 1020-ї річниці Хрещення Київської Русі, управління Служби безпеки України у Волинській області звертається до волинян із проханням повідомляти про можливі протиправні прояви, провокаційні дії, спрямовані на розпалювання конфліктів на релігійному ґрунті, порушення конституційних прав». 
В УСБУ у Волинській області функціонує телефон «гарячої лінії» – (03322) 4-40-25, який працюватиме цілодобово під час урочистостей. «Усі звернення громадян обов’язково розглядатимуться і не залишаться поза увагою співробітників Служби безпеки України. Конфіденційність гарантуємо», – запевнили у прес-групі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus