USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Експерти спростували заяву Пустовіта про замах. ВІДЕО

10 Вересня 2013 16:05
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт 4 вересня написав заяву до луцьких правоохоронців про скоєння замаху на його особу. Також виголосив її публічно під час засідання виконавчого комітету, аби надати цьому факту особливого розголосу.

Начебто, вночі з 2 на 3 вересня невідомі перерізали гальмівний шланг у його службовому автомобілі «Деу Ланос», який знаходився у замкненому гаражі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАМАГАЛИСЬ УБИТИ ГРИГОРІЯ ПУСТОВІТА ЗАЯВА ЧИНОВНИКА. ФОТО

Хоч із зіпсованими гальмами довелося їхати тільки водієві і самого чиновника в автомобілі навіть не було, Пустовіт заявляв однозначно, що зловмисники мали намір зашкодити йому особисто.

Звичайно, що правоохоронні органи відреагували миттєво. Адже Григорій Пустовіт очолює обласний осередок опозиційної партії «Батьківщина», обіймає солідний пост у міськраді, а ще – чиновник мотивував замах на себе своєю професійною діяльністю.

Правоохоронці провели низку експертиз, допитали свідків у справі. Старший слідчий вивчив усі матеріали, провів розслідування і виніс однозначний висновок – пошкодження гальмівного шланга в автомобілі вчинилися у зв’язку із тривалою експлуатацією транспортного засобу.

У гараж, в якому знаходився автомобіль, ніхто не проникав, про що свідчить додаткова експертиза навісного замка і приміщення. Шланг, який знаходиться глибоко в середині підкузовного простору, ніхто не перерізав, та й проникнути до нього було вкрай важко.

Гальмівна рідина витікала повільно і її не було виявлено в гаражі. Однозначно, переконують експерти, що запчастина в службовому автомобілі вийшла з ладу без втручання будь-яких сторонніх осіб, а від природного зносу і неналежного догляду.

Тож, кримінальне провадження за відсутності події правопорушення закрили.
Про це заявив начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук.

Слідство закінчилось.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 10 Вересня 2013 16:12
Голосуй за БЮТ...
ЮВТ Показати IP 10 Вересня 2013 16:26
Посміховисько, а не опозиція. Цирк поїхав, а клоунів залишили...
Феликс Показати IP 10 Вересня 2013 16:31
Клоунов оставили, и зарплату им оставили, и машину служебную им оставили, а они даже не смотрят за народным добром. Позор!
дідо Показати IP 10 Вересня 2013 18:45
Такі ,як Постовіт-Грицюки, привели Януковича до влади.
Михайло Показати IP 11 Вересня 2013 02:41
Але на всю Україну Пустовіт розтрубив, що на нього здійснили замах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus