USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Селянам Красилівки нарешті виділять землі не на болоті і не в хащах?

2 Лютого 2009 16:39
На особистий прийом громадян до голови облдержадміністрації Миколи Романюка звернулися мешканці села Красилівка Камінь-Каширського району. Селян турбувало питання неправомірного, за їхніми словами, розпаювання земель. Про це 2 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
За скаргами селян стало відомо, що землі у їхньому селі розпайовувалися неналежним чином. Так, зокрема, батько сімох дітей стверджував, що йому дісталися землі на самому болоті. «Як мені прогодувати сім’ю?» – запитував він. Натомість 100 гектарів хорошої землі не відомо кому належить, – обурювалися люди.
Мешканці Красилівки розповіли Миколі Романку, що зверталися до прокуратури, СБУ, але досі питання залишилося невирішеним. Також селяни доводили, що була сфальсифікована карта, за якою надавали паї.
Микола Романюк зателефонував голові Камінь-Каширської РДА Віктору Сусу і після розмови повідомив селянам, що протягом двох тижнів питання врегулюється. «Прокуратура зараз працює над цим», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus