USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Селянам не виплатили «коров’ячі» гроші

27 Вересня 2011 08:56
Не усім волинянам, які мають у своїх господарствах по три і більше корів, виплатили обіцяні гроші.

Про це під час обласної селекторної наради у понеділок, 26 вересня, повідомив заступник голови Волинської ОДА Віталій Карпюк.

Нагадаємо, волинським селянам, які мають у своїх господарствах мінімум по три корови, планували виплатити гроші, аби у них було бажання нарощувати поголів’я худоби. Влада обіцяла по 100 заохочувальних гривень за кожну корову.

В ході «селектора» Карпюк зізнався: обіцянка й досі не виконана, адже повільно працюють відповідальні за цю роботу чиновники.

«Вже далі говорити на цю тему із управліннями і районними, і обласним неможливо. Позиція незрозуміла», – обурився посадовець.

«Я вважаю, тут і моя є безвідповідальність», – зізнався він.

За словами Карпюка, із 919 родин, котрі мають мінімум по три корови, ще 77 родин сьогодні не отримали обіцяної грошової винагороди.

«Яка причина? Гроші є… Найбільшим гальмом між владою, між грішми і простим дядьком є чиновник», – висловився Карпюк.

Повністю справились із цим завданням у Маневицькому, Володимир-Волинському, Горохівському, Іваничівському, Камінь-Каширському та Старовижівському районах.

«Сьогодні поставлена задача рішенням сесії в кожну родину дати доїльний апарат. Цього року буде понад 100, в минулому теж 100 було апаратів… Та це ж якість молока, полегшення роботи. Вони ж бачать турботу влади», – розповів Карпюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
так Показати IP 27 Вересня 2011 09:20
найбільша проблема це не чиновник, а начальник цього чиновника, який так працює на себе, що забуває про людей
111 Показати IP 28 Вересня 2011 08:38
де сир халявний ... задумайтесь...
105 Показати IP 28 Вересня 2011 16:03
Карпюк в прямому ефірі казав,що в кого будуть проблеми з оплатою за оренду земельних паїв, звертатися до нього і він зразу ж вирішить питання. Брехун! Все крутиться ко кругу, тому що всі вони з нас живуть. А ви ще хочете коров'ячі гроші? Брехунам не вірю, в тому числі і Карп'юку. Краще б він взагалі мовчав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus