USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Семирічна дівчинка з Росії втретє потрапила у топ-10 найбагатших блогерів за версією Forbes

15 Січня 2022 20:43
Журнал Forbes включив семирічну уродженку Росії Настю Радзінську (Like Nastya) до рейтингу YouTube-блогерів із найбільшими заробітками за 2021 рік.

Про це повідомляє видання Forbes.

Радзінська посіла шосте місце у списку з річним заробітком у 28 мільйонів доларів. Рік тому дівчинка опинилася на сьомому рядку рейтингу з доходом 18,5 мільйона доларів.

Уродженка Росії потрапляє до рейтингу найоплачуваніших YouTube-блогерів світу третій рік поспіль. 2019-го, коли їй було п’ять років, дівчинка посіла третє місце. Тоді її доходи були на 10 мільйонів доларів менші від нинішніх.

Настя Радзінська народилася у Туапсі, а у 2018 році разом із батьками переїхала до США. У своєму YouTube-каналі вона розповідає про своє життя. Наразі у її відеоблогу 85,7 мільйона підписників.

Читати ще: Поплавський на першому місці: топ українських блогерів за приростом підписників в Instagram за 2021 рік

При народженні Насті діагностували важку форму дитячого церебрального паралічу (ДЦП) – лікарі казали, що дівчинка не ходитиме і не розмовлятиме. Батьки кинули всі сили на лікування і за кілька років ознаки хвороби зникли.

Одним із методів терапії була робота на камеру: так батьки вчили Настю взаємодіяти з навколишнім світом. Її ролики дивляться російською, англійською, арабською та іспанською мовами. Нехитрі відео про те, як дівчинка збирається до школи (у США розпочати навчання можна з 5 років), їсть, радіє обновкам, вередує та стрибає на батуті, приносять юній акторці сотні тисяч доларів на місяць.

Ще одна дитина у рейтингу – 10-річний Райан Каджі з Техасу (США), який був лідером списку попередні два роки, але у 2021 році опустився на сьоме місце. Його річний заробіток журнал оцінив у 27 мільйонів доларів.

Перший рядок у новому списку Forbes зайняв Джиммі Дональдсон (MrBeast) з доходом у 54 мільйони доларів, другий – Джейк Пол (45 мільйонів доларів), третій – блогер Markiplier (38 мільйонів доларів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 15 Січня 2022 22:02
Блогери. Не розумію, хто їх дивиться, 99% їхньої інформація - всяка )(...ня. Людям немає чим зайнятися, деградують, куди вони котяться.
Kika Показати IP 15 Січня 2022 22:07
Успехов конечно девочке, но блогерство это не проффесия а чума 21 века. Просто чешут языком из-за рекламы всякой дряни….
BigOSSa Показати IP 16 Січня 2022 14:05
Поколение инженеров прошло с пиком в 70х ведь шла "холодная война" тогда надо чтоб былы умные...тупые ничего не изобретут. Много разработок, достижений и т.д. было тогда сделано или начато и по спадающей тянется это да даже еще что-то сейчас воплощают. А сейчас поколение тик-токеров, ютуберов и т.д. которые без ролика и жопу се не подотрут ибо не знают как. Сейчас странам и барыгам нужны тупые овцы... Короче еще пару десятков лет и то что было в фильме "Идиократия" будет в реале.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus