USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Семирічна дівчинка «зловила на ходу» дверцята «Мерседеса»

20 Травня 2010 14:09
У середу, 19 травня на автошляхах Волині під машини потрапили двоє пішоходів – обидва скалічилися через власну неуважність і порушення правил дорожнього руху.

Про це інформує обласне управління ДАІ.

У Ковелі опівдня на вулиці Соборна семирічна Даринка перебігала дорогу поза пішохідним переходом. Не помітила іномарки, яка мчала вулицею. Дівчинка вдарилася в ліву передню дверку «Мерседеса».

Внаслідок пригоди школярка отримала тілесні ушкодження та госпіталізована о районної лікарні.

У Луцьку о пів на десяту голину ранку на вулиці Конякіна сталася ще одна автопригода – іномарка «Ауді» збила пішохода. За кермом авто був 30-річний водій із Ківерцівського району. Він наїхав на 21-річну дівчину з Цумані.

Як з’ясували інспектори ДАІ, потерпіла переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході. В результаті ДТП пішохід отримала закриту черепно-мозкову травму та забійна рана голови.

Після огляду лікарями вона госпіталізована в відділення нейрохірургії Луцької міської лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ласковая Показати IP 20 Травня 2010 15:20
потерпіла переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході - А що щоб на Конякіна дорогу перейти, то до Варшавського пертися? На регульований перехід?
Гуцул до Ласковая Показати IP 20 Травня 2010 16:52
Може вона йшла по пішохідному переходу, біля Риббази. А його назвали нерегульованим.
Віктор Показати IP 21 Травня 2010 00:33
Вони йдуть-їх збивають.В майбутньому-ще гірше.Але не потрібно придумувати велосипед-зробіть,як у Польщі-ПІШОХІД НЕ МАЄ ПРАВА СТУПАТИ НА ПІШОХОДНИЙ ПЕРЕХІД ПЕРЕД ПРОЇЗЖАЮЧИМ АВТО.І тоді побачимо скільки у нас пішоходів-камікадзе!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus