USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Начальницю потягу «Ковель – Москва», яка під час руху виштовхала пасажира, звільнять

3 Жовтня 2018 10:12
В «Укрзалізниці» заявляють, що провідниця і начальниця потягу «Ковель-Москва», які на ходу виштовхали з потяга пасажира з електронним квитком, будуть звільнені.

Про це повідомив заступник директора департаменту пасажирських перевезень в далекому сполученні ПАТ «Укрзалізниця» Олександр Красноштан, пише «Укрінформ».

«На даний час поїзд прибуває в депо, сьогодні одразу ж буде проведена відповідна перевірка даного факту. Діям усіх причетних до інциденту особам буде дана відповідна оцінка і будуть зроблені найрадикальніші висновки. Я вам скажу однозначно, що ці люди в нас працювати більше не будуть», – сказав він.

Красноштан також зазначив, що в «Укрзалізниці» просять вибачення у пасажирів за ситуацію, що сталася.

Як раніше повідомлялось , 30 вересня провідниця і начальниця потягу Ковель-Москва під час руху виштовхали пасажира. Інцидент стався на залізничній станції Кривин у Хмельницькій області. Касир не змогла роздрукувати кільком пасажирам квитки, замовлені через Інтернет. У результаті провідниця і начальниця потягу відмовились їх пускати у вагон.

Коли один з пасажирів намагався силоміць потрапити до вагона, ці залізничники виштовхали його з потяга, що почав рухатися.

«Вікна. Новини» на телеканалі «СТБ» довідалися деталі скандалу.

Олег і його кохана Людмила розповіли, що на Хмельниччину приїхали святкувати день народження дівчини, а у неділю пара мала повертатися до Києва.

«Просто не працював пристрій, який друкує білети. Касир намагалася виправити дану ситуацію, вона до когось там телефонувала, вона намагалася якось там його перезагрузити, щось йому там зробити, але це все було марно. На що нам касир сказала: «Я не можу роздрувати вам білети», – згадує Людмила.

«Ми злякалися страшне. Бо було страшно, що вона його пихне так, що людина просто впаде і піде під колію», – каже Людмила про момент , коли залізничниця виштовхнула Олега з потягу, який почав рухатись.

Сама начальниця потягу «Ковель – Москва» так і не вийшла на розмову до журналістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонімний Анонім Показати IP 3 Жовтня 2018 14:35
Ну тут є і вина пасажира оскільки (по правилах техніки безпеки) провідник відправляє поїзд із ЖОВТИМ прапорцем таким чином даючи згоду на відправлення,а він махав жовтою валізою
Залізничник Показати IP 4 Жовтня 2018 08:55
У нього не було квитка. Куди він пхався. Вина працівника станції, яка не роздрукувала квитка. А нач. поїзда діяла по інструкції Укрзалізниці.
Кіра Показати IP 7 Жовтня 2018 11:59
У пасажира був електронний квиток, цього достатньо аби потрапити у вагон і їхати на своєму місці, ми із сім"єю тільки так і купуємо білети - через Інтернет, навіть страшно уявити якби мене із дитиною так випихали із вагону. Начальник потягу - не тільки не професійна але іще й злочиниця, якщо пасажир чинив їй, як їй здалося, опір вона повинна була зупинити потяг і викликати поліцію - це їх компетенція нехай би і розбирались, вона повинна нести не тільки дисциплінарну, але й кримінальну аідповідальність за створення ситуації, небезпечної для життя людини, а взагалі - це вина всієї структури, Укрзалізниця бере лише немалі гроші за свої послуги а їх якості ніяк не гарантує.
Павло до Кіра Показати IP 17 Жовтня 2018 13:55
Електронний квиток та електронне бронювання - різні речі. У даному випадку в пасажирів були електронні бронювання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus