USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Серед 32 амбулаторій на Волині розподілять медобладнання та меблі

7 Серпня 2019 07:00
Амбулаторії загальної практики-сімейної медицини отримають медичне обладнання та меблі, придбані у рамках проєкту з Міжнародним банком реконструкції та розвитку.

Про розподіл медичного обладнання та медичних меблів для 32 амбулаторій загальної практики-сімейної медицини, в яких буде здійснено реконструкцію/капітальний ремонт йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови облдержадміністрації.

Відповідно до порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реформування регіональних систем охорони здоров’я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проєкту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 травня 2015 року № 350, з метою забезпечення раціонального розподілу між закладами охорони здоров’я області медичного обладнання та медичних меблів:

затвердили розподіл медичного обладнання та медичних меблів для 32 амбулаторій загальної практики-сімейної медицини, в яких здійснять реконструкцію/капітальний ремонт, закуплених у 2019 році за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реформування регіональних систем охорони здоров'я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей».

Йдеться про розподіл таких одиниць обладнання та медичних меблів: ваги для дорослих, медична вимірювальна стрічка (рулетка), стетофонендоскоп, тонометр механічний, манжета дитяча, манжета стегнова, пульсоксиметр, отоофтальмоскоп, таблиці для перевірки гостроти зору, сумка лікаря/медсестри, сумка-холодильник, апарат визначення рівня глюкози крові, реактиви для апарату визначення рівня глюкози крові, електрокардіограф, шафа для зберігання лікарських засобів та медичних виробів, кушетка медична, сповивальний столик, холодильник для зберігання лікарських засобів, ростомір підлоговий.

Управління охорони здоров’я ОДА зобов’язали забезпечити в установленому законодавством порядку: передачу медичного обладнання та медичних меблів амбулаторіям загальної практики – сімейної медицини згідно з розподілом; контроль за розподілом медичного обладнання та медичних меблів серед амбулаторій загальної практики – сімейної медицини; цільове використання медичного обладнання, медичних меблів та розхідних матеріалів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus