USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Серед стипендіатів Верховної Ради – декан волинського вишу

15 Січня 2009 12:37
Верховна Рада України прийняла Постанову «Про призначення у 2009 році іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих учених». Серед них – декан одного із факультетів Луцького національного  технічного університету, – інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням офіційного веб-ресурсу Верховної Ради України, постановою передбачено призначення у 2009 році 14 іменних стипендій Верховної  Ради України для найталановитіших молодих учених віком до 35 років, які успішно пройшли захист докторської дисертації або підготували матеріали докторської дисертації, що прийняті до розгляду спеціалізованою вченою радою для захисту докторських дисертацій, у розмірі 2 тисяч гривень щомісяця кожна.

Серед її отримувачів –  декан факультету бізнесу Луцького національного  технічного університету Ірина Вахович.
 Відповідний законопроект зареєстровано у Верховній Раді України за №3511.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Злидень Показати IP 15 Січня 2009 13:01
А що, хабарів не вистачає?
Sid Vicious Показати IP 15 Січня 2009 15:53
Друг Злидень, я б на твому місці про Іру Вахович посоромився б таке писати. "Діячів" у нас, як і всюди, звичайно, вситачає, але, повір, це не та людина, щодо якої можна подібні закиди робити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus