USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сергій Годлевський, відслуживши рік у війську, повернувся додому

8 Квітня 2016 17:49
Екс-голова Горохівської районної державної адміністрації, екс-начальника відділу охорони культурної спадщини Луцької міської ради, відслуживши рік у Збройних Силах України, нещодавно повернувся додому.

Про це повідомляє сайт Горохів з посиланням на газету «Горохівський вісник».

Завітавши у редакцію «Горохівського вісника», він дякував журналістам за публікації про нього, його бойових побратимів, попросив передати вдячність українських воїнів горохівським волонтерам за їх патріотизм і великий ратний труд.

Нагадаємо, 47-річний Сергій Годлевський 20 березня 2015 року пішов захищати Україну від проросійських загарбників. Вже у квітні він був призначений командиром бойової групи окремої бойової прикордонної комендатури (ОБПК-1) у місті Великі мости, що на Львівщині. А згодом його відрядили командиром на Донеччину, в зону АТО

Патріот України з юності, Сергій Годлевський сумлінно виконав свій громадянський обов’язок. Про це свідчить його службова характеристика, підписана начальником 1-ої прикордонної застави комендатури швидкого реагування майором Р. В. Андрощуком. У ній, зокрема, говориться: «За час проходження служби сержант Годлевський Сергій Сергійович на посаді інспектора прикордонної служби І-ої категорії – начальника групи 1-ої прикордонної застави швидкого реагування зарекомендував себе мужнім та рішучим військовослужбовцем. Відданий народу України, конституційному обов’язку, військовій присязі, справі охорони державного кордону. До виконання своїх службових обов’язків ставиться сумлінно, не потребує контролю з боку керівництва за їх виконанням». Гість редакції відповів на ряд наших запитань.

-Сергію Сергійовичу, яким бачите свій завтрашній день? Підете знову в політику?

-Нині політика – персонаж негативних в очах народу. В класичному розумінні вона мене не цікавить. Та все – таки бути вільним від політики неможливо. Якщо буду причетним до неї, та робитиму все залежне від моєї соромної участі, щоб політика була на благо народу, простих українців – трудяг.

-Ви відповіли по-дипломатичному. Якими конкретними справами займетеся найближчим часом?

-Думаю ,що робота знайдеться для мене. Продовжуватиму дослідження історії Волині. Є ряд хороших задумів, спільних із моїми польськими друзями – краєзнавцями. Головне, щоб швидко закінчилася неоголошена війна, настав мир у нашій рідній Україні.

Олег ДІДИК

На знімку: Сергій ГОДЛЕВСЬКИЙ під час зустрічі з працівниками редакції газети «Горохівський вісник». Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Горохівчанин Показати IP 9 Квітня 2016 01:30
Дякую тобі, земляче, за те, що захищав Україну. Тільки не вважай , що ти отримав право нею управляти. Зерна патріотизму сій у душах підростаючого покоління. Застерігаю - не повторюй життєвий шлях Ковпака чи Федорова.
Микола Показати IP 9 Квітня 2016 06:41
Один з небагатьох політиків, хто є чесний, не бігав по політичних партіях, патріотичний і не шукав фінансових дивідендів в політиці. Слава Сергію. Слава Героям!
Дякуємо Вам Показати IP 9 Квітня 2016 09:51
Одна розумна голова рятує тисячуДогана мудрого краща, як похвала дурного.
Дякуємо Вам Показати IP 9 Квітня 2016 09:54
Сергію Сергійовичу за те, що народ і Україну захищали ! Одна розумна голова рятує тисячу. Догана мудрого краща, як похвала дурного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus