USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сергій Притула створює свою партію «24 серпня»

5 Лютого 2022 17:06
Шоумен Сергій Притула, який минулого року зі скандалом вийшов із «Голосу», 5 лютого проводить збори зі створення своєї нової партії.

Про це повідомили співрозмовники Української правди в оточенні Притули.

На зборах активістів обговорюються організаційні моменти щодо створення та діяльності партії.

Повна назва нової політсили – «Політична партія «24 серпня».

Попри попередню інформацію, він її вирішив назвати не партією свого імені, а «24 серпня» – на честь дня проголошення незалежності.

Як пише Політика країни, назва – це один з нюансів.

Головна проблема і у новоствореної партії Притули, і в інших партій правого спектру, інша. І ім’я цієї проблеми – Петро Порошенко.

Порошенко зараз активно працює із соціологічними конторами, які обіцяють йому скрізь перші місця у партійному рейтингу та, з невеликим відривом від Володимира Зеленського, друге місце у рейтингу президентському.

Для чого це йому? Цілей тут може бути дві, йдеться в дописі.

Перша – залякати апеляційний суд, щоб той не відправив його раптом під домашній арешт (або в СІЗО) у справі про «вугільну держзраду».

Друга – позиціонувати себе перед Заходом як головну «прозахідну силу», на яку й треба робити ставку, а решту конкурентів на тому ж електоральному полі усунути під гаслом, «щоб не відбирали голоси і не плуталися під ногами».

Певні результати ця тактика вже приносить. Наприклад, глава Центру протидії корупції, який існує за рахунок західних грантів, Віталій Шабунін вже проголосив, що Порошенко (при всіх його недоліках) все ж таки кращий за Зеленського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
ABC Показати IP 5 Лютого 2022 17:51
Ще один прикольний і смішний хлопець рветься до влади. Може вже вистачить клоунів на найвищих посадах? Чи ще не насміялися, панове українці?
Василь Показати IP 5 Лютого 2022 17:58
Вже маємо одного шоумена-на роялі добре грав.А от для роботи в якості президента потрібно трохи більше,і знань ,і вміння.
Серпом по яйцях Показати IP 5 Лютого 2022 18:06
Ще один працівник ротом і задом.
Олег Показати IP 5 Лютого 2022 18:26
Яка класна стаття! Про Притулу 3 рядки, по Порошенка - 48!
Дух, шо тіло рве Показати IP 5 Лютого 2022 18:31
На нашо там там мудрувати ! Просто - політична партія "ПРИТУЛА" ! Всеодно, якшо не він до якогось олігарха притулиться, то якісь вар'яти до нього притуляться ! Зміст відповідає хформі ! А результат буде такий, як і минулого разу !
Той во во ! Показати IP 5 Лютого 2022 18:44
Нє, хлопаки, ви шо не кажіть, але в своєму селі серед елєкторату в чайній рейтинг в нього виросте ! Мужики зауважають Сірожу, а баби будуть просто пісяти від любовного екстазу ! Дивись і на крісло генсека ООН Сірожа замахнеться !
Притулі Показати IP 5 Лютого 2022 19:32
Краще назви 30 лютого, так смішніше.
Народна прокуратура Показати IP 5 Лютого 2022 19:52
О, ця хитрожопа жадібна шавка Шабунін обізвався. Ясно, що Порошенко для нього кращий, бо на "викритті корупції Порошенка і його оточення" той Шабунін сколотив собі непоганий капітал за рахунок американських грандів, ще й фейковий підпал власної хати організував, щоб пропіаритись, звинувачуючи у цьому Пороха. А за президенства Зеленського потік грошей впав, Віталіку від цього стало дуже сумно і, крім того, проти нього розпочали слідство про несплату податків від отриманих коштів. А це вже взагалі йому не подобається.
??? до Народна прокуратура Показати IP 6 Лютого 2022 03:29
Друже, ти сліпий? Нові обличчя крадуть так, що Петі і не снилося. Юзікі з Арахаміями завдяки "Великому крадівництву" собі палаци в елітних місцях під Києвом забабахали. Трухін просто так 150 тис баксів у багажнику возить, які не шкода і менту запропонувати у випадку ахтунга. Це для нього як дрібні гроші завалялися, що і віддати не шкода. Ні дня не проходить без зашквару зелених, а вам все Порошенко винен.
Народна прокуратура до ??? Показати IP 6 Лютого 2022 11:38
До чого це все? Я пишу про Шабуніна, а не про Пороха. Це так, якщо Ви погано розумієте прочитане
Ото таке Показати IP 5 Лютого 2022 20:32
Ходять чутки, що Притулу фінансують Слуги Народу. А мета партії Вар'ятів - відтягнути голоси у Порошенко. 5% бар'єр він навряд чи подолає, бо люди вже не так охоче будуть голосувати за різних скоморохів.
такотожтак до Ото таке Показати IP 5 Лютого 2022 23:00
Чув дзвін... :) Фінансує Пінчук з Хомутинником, щоб ти знав!
українець Показати IP 5 Лютого 2022 21:09
Виборів ще не було, щоб вчергове пересвідчитись у розумових здібностях українців, а от що ліплять олігархи і як намагаються дурити людей, над цим треба думати!
Стрийко Петро Показати IP 5 Лютого 2022 21:42
А чого не назвав - політична партія " Вар'яти " ? В разі чого легше потім то все на сміху%очки перевести !
Зелебобик Показати IP 5 Лютого 2022 21:46
Притула создаёт свою партию, которая будет называться "24 августа". Оригинально. Почему такое название? Потому что именно в этот день в Штатах отмечают День вафли. А как мы с вами знаем, Притула - вафля ещё та.
1 Показати IP 6 Лютого 2022 11:36
Вже достатньо клоунів. А крім того', це людина яка бажає лише свого благополуччя
1 Показати IP 6 Лютого 2022 11:51
Оце дожилися, клоуни хочуть керувати державою.
ABC до 1 Показати IP 6 Лютого 2022 16:20
Що значить "хочуть"? Вони вже з 2019 року повним ходом керують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus