USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Серце патріота»: як броньоване авто потрапило на схід з Волині

12 Березня 2015 17:50
Броньований позашляховик «Opel Frontera» вирушив у зону воєнних дій з Волині минулого тижня. Авто купив за власні кошти волонтерський центр з Луцька «Серце патріота». Попередній власник позашляховика продав авто волонтерам дешевше і з умовою, щоб машина потрапила на фронт. Він сам воював на сході України. Після поранення лікується у Луцькому госпіталі. Джип бійцю вже не треба, а от гроші на лікування дуже потрібні. Про це інформує Вісник.



У Ковелі колеги-волонтери з клубу позашляховиків «Буран 4x4» підсилили ходову частину і бронювали «Opel».

Організували волонтерський центр «Серце патріота» приватні підприємці з «Вишків Брук» Микола Панасюк і Сергій Балицький та ректор інституту післядипломної освіти Петро Олешко. Великим плюсом центру є те, що Балицький перебуває практично на передовій і звідти привозить заявки на найнеобхідніше для конкретних військових підрозділів. Броньований «Opel» теж потрапить до конкретного адресата – підполковника високомобільних десантних військ Вадима Дорофеєнка. В офіцера, який має дві контузії і продовжує захищати Україну, на Волині чекають мама і родина.

За кілька місяців існування центру «Серце патріота» волонтери завезли на схід 30 тонн гуманітарної допомоги. Бусами везли пічки-«буржуйки», дрова, будівельні матеріали, матраци, постіль, шкарпетки, рукавиці, продукти і цигарки. Допомогу від усіх небайдужих волинян приймають у двох пунктах. Свої дії координують із «Самообороною», Автомайданом, афганцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
продавець "старий ри Показати IP 12 Березня 2015 20:33
серце кровю обливається іде війна а з міліцейської машини 0039 вже неоднаразово бачила на старому ринку вилазить пяний жердяй..сором міліціїї, сором іде війна а це падло весь час пяне !!!!
продавець "старий ри Показати IP 12 Березня 2015 20:33
серце кровю обливається іде війна а з міліцейської машини 0039 вже неоднаразово бачила на старому ринку вилазить пяний жердяй..сором міліціїї, сором іде війна а це падло весь час пяне !!!!
Анонім Показати IP 12 Березня 2015 21:57
цитую "Продав віййськовий що сам воював" тобто люди подарили а він перепродав ;)? нехілий бізнес...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus