USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Серце волинського бійця не витримало навантажень війни

26 Червня 2015 16:44
Волинянин Володимир Корнійчук, житель селища Олика Ківерцівського району, який двічі воював на сході, наразі перебуває на стаціонарному лікуванні у Волинській обласній клінічній лікарні та готується до аортнокоронарного шунтування з штучним кровообігом (операція на серці).

Про це інформує Благодійний Фонд "Волинь-2014".

Володимир Корнійчук двічі воював на сході. Спочатку в складі першого територіального батальйону «Волинь» проходив службу в Дебальцеве, а потім після переформатування тербату – служив в 24-ій механізованій бригаді.

Володимир розповів, що вперше запекло в районі серця ще в Дебальцевому, але він подумав, що то болять бронхи. А вже в Луганській області його стан здоров’я різко погіршився. Чоловіка забрала швидка в лікарню Сєвєродонецька, де медики встановили діагноз - інфаркт міокарду.

Історію бійця розповіла волинська волонтерка Наталія Ариванюк, та зазначила, що він потребує допомоги. Вартість цього оперативного втручання котує 25 тисяч гривень, кошти на операцію виділив Благодійний фонд «Волинь-2014».

Тепер же, після проведення операції, Володимиру Корнійчуку, необхідно буде пройти курс реабілітації, тому благодійники просять підтримати волинських бійців.

#Благодійний_фонд_Волинь2014Серце волинського бійця не витримало навантажень війниСерце волинського бійця Володимира...

Posted by Благодійний Фонд "Волинь-2014" on 26 Июнь 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
світлана Показати IP 26 Червня 2015 17:50
от куда потрібно гроші давати а не на забори для собак
Лучанин Показати IP 26 Червня 2015 19:24
А фото "айдарівців".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus