USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сервіс «МАК», що надає GPS-дані маршруток Луцька, знову дає збої

15 Травня 2017 10:10
Знову спостерігаються збої в роботі сервісу «МАК», що надає GPS-дані маршрутних таксі Луцька. Проблеми в роботі програми почалися зі вчорашнього дня, не показує приблизно 87-90% автобусів.

Показує нормально тільки автобуси 11 і 19 маршрутів, декілька на 3, 1 і одна 9.

Нагадаємо, декілька днів тому лучани скаржилися на подібні неполадки і висловлювали невдоволення сервісом компанії «Візор», яка надає цю послугу і якій платять за це чималі гроші.



Нагадаємо, тепер у Луцьку можна відслідковувати рух тролейбусів онлайн. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, нещодавно в місті запустили спеціальну програму для користувачів Android та iOS, яка відображає рух тролейбусів онлайн:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Луцкий Показати IP 15 Травня 2017 10:19
этот сервис уже больше недели нормально не показывает. а жаль.
Клава Показати IP 15 Травня 2017 10:39
Цей сервіс на х..... нікому не потрібний, Луцьк велике село, навіть тролейбуси які повинні мінута в мінуту рухатися - ходять колонами по місту, а маршрутки за 15 -20 хв. пересікають усе місто. Може хто з В.Глуши приїхав , то думає що він у мегаполіс потрапив...
Я до Клава Показати IP 15 Травня 2017 11:19
Не говори за всіх,судячи з тввого коментаря ти сам з села
GPSка Показати IP 15 Травня 2017 10:46
Цей сервіс вже з місяць нормально не працює! Люди тільки налаштувались, почали користуватись, зручно було і... бац - як в Україні :( Но тепер ще один новий сервіс з'явиться у Луцьку, от тепер нехай конкурують якщо не хотіли гарно працювати і щоб клієнти були! :) P.S. Вимагайте від водіїв включення GPS, а то ще ці нехороші люди зривають роботу сервісів!
Анонім Показати IP 15 Травня 2017 10:50
та водії його тупо відключають
обурена лучанка Показати IP 15 Травня 2017 11:31
це вже давно наші водії самі відключають GPS і по вечорам після сьомої або висвічує хибні дані про місце розташування маршрутних таксі або вони взагалі відсутні на карті. Зранку також не варто розраховувати на сервіс. щодня їду на одній і тій самій маршрутці, і лише декілька разів на місяць її можна відслідкувати на мак. Останній місяць взагалі программа частіше просто висить і нічого не показує
Лучанин Показати IP 15 Травня 2017 11:47
Місяць не працює, два... Я пам'ятаю що він десь тільки на початках працював більш-менш нормально, а пару років "працює" так як і описано - те що не потрібно видно, а те що необхідно, то нема. Деякі маршрутки на будинках стоять, деякі ще десь. Виходиш на маршрутку згідно даних, а її немає, а якщо нема на карті, то під'їзжає. Відносно сервісу ЛПЕ - карта дуже інформативна, за це 5+, а от сам сервіс... хоч би інструкцію виклали. Ввів назву зупинки, а мені написало що такої немає, хоча на карті вона саме так як вводив і підписана.
vad Показати IP 15 Травня 2017 13:59
є набагато кращий сервіс CityBus Луцьк, недавно встановив, а МАК видалив, прога непотрібство. Просто хтось откат бере, тому і піхають нам цей візор непотрібний.
А до vad Показати IP 15 Травня 2017 16:55
CityBus - сервер з того самого МАКу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus