USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сесія Ковельської райради зірвалася через земельний дерибан?

1 Жовтня 2008 15:16
На сесії Ковельської районної ради 30 вересня розглянули лише 6 питань із 26-ти. Причиною цього стало те, що депутати від фракції БЮТ залишили сесійну залу. Про це 1 жовтня розповів у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» лідер фракції БЮТ у Ковельській райраді Сергій Повар.
 
Сердечно-білих, як розповів Сергій Повар, обурив результат голосування за проект рішення «Про виконання рішення районної ради від 18 квітня 2008 року «Про звіт тимчасової комісії районної ради для ознайомлення з розпорядженням голови Ковельської районної державної адміністрації з земельних питань». Тобто, як пояснив лідер фракції, цим проектом рішення бютівці  хочуть «добитись того, щоб скасувати усі розпорядження голови по виділенню землі «по блату».
 
Однак станом на сьогодні, поскаржився Сергій Повар, скасовано лише десять таких розпоряджень із 153-х. Також нікого не покарано, як і не звільнено з посад відповідних державних працівників, які «брали участь у дерибані».
 
Щодо самого голосування, то натиснули кнопку «проти» саме ті особи, які, за словами бютівця, безпосередньо пов’язанні із незаконним присвоєнням землі. Серед них – соціаліст Володимир Шпіка та нашоукраїнець Роман Кульман. «Тому що вони незаконно мали земельні ділянки, записані на підставних осіб і рідню», – стверджує Сергій Повар.
 Крім вищезгаданих депутатів, із присутніх 48-ми не проголосували за проект ще четверо. Тому, як розповів лідер фракції БЮТ у Ковельській райраді, біло-сердечні у складі вісімнадцяти чоловік покинули сесійну залу, що унеможливило подальше проведення сесії Ковельської районної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2008 16:15
демократія по-бютівські в дії.
Депутат Ковельської райради Показати IP 8 Жовтня 2008 17:06
Дії БЮТу - це прямий шантаж. Мовляв, якщо ви не проголосуєте наше питання, ми покинемо сесію. Без них не буде кворуму, бо ще раніше з'їзд БЮТ виключив 17 депутатів зі свого складу. Тобто кворум на межі. Виходить так, що головна проблема - "дерибан" землі, а інші питання (всього 20 нерозглянутих ще з червня) - БЮТу по-барабану. Вони чомусь вважають, що всі мають голосувати так, як хоче БЮТ! Навіть не усвідомлюючи, що хтось може мати всасну позицію, не таку як у них.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus