USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сесію Волинської облради перенесли, бо повтікали депутати

18 Листопада 2008 17:59
У сесії Волинської обласної ради оголошено перерву. Про це 18 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
Під час пленарного засідання 18 листопада депутати Волинської обласної ради спромоглися розглянути лише 4 питання порядку денного з більш ніж 30-ти, що були у переліку. Найдовше обговорювали питання антикризових заходів, стану робіт із газифікації населених пунктів області і внесення змін до обласного бюджету на 2008 рік.
Близько 17.00 години після перерви голова Волиньради Анатолій Грицюк запропонував решту питань розглянути в інший день, оскільки багатьох депутатів у залі вже не було. За словами голови облради, в цей момент деякі фракції були представлені одним-двома депутатами. Тому пан Грицюк звернув увагу на слабку внутрішньофракційну дисципліну серед політичних сил, які представлені у раді.
Депутати з пропозицією Анатолія Грицюка погодились і в сесії облради оголошено перерву. Про час і дату наступного пленарного засідання буде повідомлено після зустрічі голови Волиньради з керівниками фракцій.
Довідково:
Всього на пленарному засіданні минулої сесії Волинської облради 10 жовтня депутати розглянули лише 5-ть питань порядку денного. Найбільше часу (фактично увесь день) зайняло вирішення першого питання – «Про звільнення та обрання заступника голови обласної ради».
Під час другого пленарного засідання попередньої сесії депутати Волиньради розглянули понад три десятка питань менше, ніж за дві години. Це сталось тому, що затяжних дискусій при обговоренні питань порядку денного не виникало.
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк більшість подальших питань пропонував голосувати одразу і в цілому, оскільки практично всі пропоновані проекти рішень обговорили у профільних депутатських комісіях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ананімка Показати IP 18 Листопада 2008 18:11
Скрябін з трусами другий день газсролює в Луцьку, от депутати і повтікали... от шо народ про них думає! ганьба! навіть на поріг не впускати таких пройдисвітів, а посвідчення їхні засунути їм те місце,, де вони людей мають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus