USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Сезон у луцькому зоопарку відкрито

21 Квітня 2014 15:08
Попри дощову погоду у луцькому зоопарку таки почали літній сезон.

Нагадаємо, у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор звіринця Людмила Денисенко розповіла, що зоопарк останнім часом почав практикувати організацію свят на своїй території. «Минулого року у нас відбувався конкурс птахів, в якому діти мали можливість брати участь. Цьогоріч на Великдень у зоопарку будуть майстер-класи з писанкарства. Малята зможуть крейдою малювати на асфальті та брати участь у різноманітних конкурсах», - зазначила директор.

Так, погода у перший день Великодня була не найліпшою. «Та у нас нудьгувати нема коли! Було чим зайнятися і меншеньким, і старшеньким нашим відвідувачам: хтось малював, а хто перевіряв свої зоознання за допомогою вікторин», - пишуть у мережі працівники зоопарку.

А без Великодніх забав свято – не свято! Деталі – у фотозвіті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Andrij Показати IP 21 Квітня 2014 18:29
A zviri to deeeeeeee..????????
скептик Показати IP 21 Квітня 2014 18:37
Просто стыдно показывать в каких ужасных условиях их содержут, особенно бедных мишек!
скептику до скептик Показати IP 21 Квітня 2014 22:06
Просто соромно з таких, як ти, які у всіх змінах на краще бачать лише чорне. Чорнушне ти створіння.
скептик Показати IP 21 Квітня 2014 22:15
В чем конкретно наступило покращення для МЕДВЕДЕЙ которых там держут, про других крупных животных я молчу?
секта Показати IP 21 Квітня 2014 23:30
малювати краще в кафе а чи гарному шматку дороги а в ззоокуточку слід би із звірами спілкуватись
Всезнайко Показати IP 22 Квітня 2014 12:09
А влітку прийде Гузь з своїм Бандерштатом і бідні звірі будуть три доби нервуватись...
Остап Показати IP 23 Квітня 2014 12:17
на Великодні свята відвідав зоопарк у селі Мединичі (50км від Львова) Дрогобицький р-н. Два приватні підприємці за 4 роки створили СУПЕР колекцію звірів: 2 леви, 4 тигри, 2 пантери, леопард, гімалайський ведмідь, кенгуру, страуси, мавпи, лами, верблюди, вівцебики, ослики, гризунів - море, птахів - хмари... Усі звірі дуже охайні, чисті, на вигляд здорові і активні. Харчуються мясом (курятина, ВРХ, екзотичними фруктами - апельсини, яблука, виноград!!!) І головне - нема жодного запаху!!! Задоволення -максимум. Ціна квитка 25 грн для дорослого 10 грн. для дітей. Є мінііподром де катають на поні. Звірі зявились там в основному по обміну, багато ввезені з-за кордону (Чехія, Польща) Зі слів власників, там є великий надлишок звірів і вони з задоволенням віддають їх. Площа 1 гектар. Державного фінансування - немає. Штат - 10-12 чоловік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus