USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шаччина в жалобі: на війні загинув Герой Вадим Ільчук

6 Вересня 2022 20:52
Шацька громада в скорботі, бо втратила ще одного гідного сина – патріота, мужнього захисника України з села Пулемець.

Сьогодні, 6 вересня, до Шацька надійшла сумна звістка про те, що під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Первомайське Донецької області загинув 25-річний Вадим Ільчук. Про це повідомляє Шацька селищна рада.

Вадим родом із Пулемця, але проживав разом із сім'єю в селі Кунин Жовківського району Львівської області. Без батька залишилося двоє дітей, а в селі Пулемець без сина, брата – батьки і велика родина…

«У цей важкий час низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїна, який віддав життя за мирне небо над Україною. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого, розділяємо їхній біль, поділяємо горе. Вічна пам'ять Герою, який віддав за Україну найдорожче – життя», – йдеться у дописі.

Поховають Вадима Ільчука на Львівщині.

7 і 8 вересня в Шацькій громаді оголошено днями жалоби.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Світла пам'ять і вічна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus