USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Шахрай, назвавшись працівником банку, видурив у лучанки 20 тис.

18 Квітня 2018 15:21
Невідомий зловмисник зателефонував до 35-річної жительки Луцька та, назвавшись працівником банку, видурив у неї дані кредитної картки з якої згодом викрав 20 тис. грн.. За фактом шахрайства поліція розпочала кримінальне провадження, інформує волинська поліція.

Інцидент трапився вчора. Зловмисник шляхом обману незаконно заволодів грішми потерпілої.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Поліцейські проводять усі необхідні заходи, спрямованні на встановлення осіб, причетних до скоєння шахрайства.

Поліція вкотре застерігає громадян про шахрайства й просить невідкладно повідомляти про правопорушення за номером 102.

Нагадаємо, в лютому співробітники Ковельського відділу поліції оперативно встановили особу шахрая, котрий під приводом виготовлення документів на автомобіль видурив у 21-річного жителя району 10 тис. грн.. Зловмиснику загрожує до трьох років обмеження волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus