USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шахраї повідомили про відкриття магазину ZARA у Луцьку

10 Лютого 2018 10:22
Щоб розкрутити акаунт в соціальній мережі Instagram, автор написав ніби в Луцьку відкривають магазин відомого бренду ZARA, інформує ВолиньPost.

Очевидці побачили подібне оголошення понад тиждень та здивувалися, адже автор акаунту обіцяв 1000 гривень для перших 1000 підписників. Така велика суму здивувала користувачів.



У компанії ZARA повідомили: "...на даний момент ми не маємо короткострокових планів відкриття одного з наших ланцюгових магазинів у Луцьку".

Крім того, в оголошенні йшлося, що магазин нібито відкривають в ТРЦ "ПортСity". В адміністрації центру також заперечили цю інформацію.

"На ваш запит повідомляємо, що наразі у ТРЦ "ПортCity" не планується відкриття брендового магазину ZARA, компанії Inditex Ukraine. Ми завжди оперативно інформуємо наших гостей про все, що відбувається у торгово-розважальному центрі, в тому числі й про офіційні відкриття магазинів, закладів харчування, чи розважальних закладів.

Усю інформацію ми, разом з партнерами, публікуємо на офіційному сайті "ПортCity" та сторінці у соціальній мережі Facebook. Якщо ж інформація на офіційних ресурсах відсутня, то вона – не відповідає дійсності", - кажуть в адміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Колька Показати IP 10 Лютого 2018 10:26
Дівчину з села вивести можна, а «знижку 1000 грн за репост першим 1000 підписникам - ні»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus