USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шахрайка з ЛНР організувала липові перевезення з Полтавщини на Волинь

5 Грудня 2015 10:48
На Полтавщині правоохоронці затримали шахрайку з «ЛНР», яка тимчасово мешкає на Харківщині. Про це пише «Під Прицілом».

Жінка, видаючи себе за підприємця, що надає послуги у сфері вантажних перевезень, через мережу Інтернет уклала договір з однією з місцевих фірм на перевезення товарів з Полтавщини до Волині. Після отримання товару майже на мільйон гривень, вантажівка виїхала з Полтави, але до місця призначення так і не прибула. Керівник підприємства зрозумів, що його ошукали.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Полтавській області.

Підозрювану затримали. Під час обшуку за місцем тимчасового проживання підозрюваної, поліцейські виявили декілька підроблених паспортів зі зміненою зовнішністю та прізвищами, а також комп’ютерну техніку, печатки та документацію, які жінка використовувала для скоєння правопорушень. Відповідно до зазначеної у вилучених документах інформації, місцями її постійного проживання вказані адреси, що розташовані на території так званої «ЛНР».

33-річну жінку раніше уже притягували до відповідальності, і теж за шахрайства. Правоохоронці припускають, що епізод з доставкою товару з Полтави на Волинь не єдиний у її біографії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Джентельмке Показати IP 5 Грудня 2015 13:55
Какая отвратительная рожа!!!
Анонім до Джентельмке Показати IP 5 Грудня 2015 19:47
Реальна коняка!
юра Показати IP 5 Грудня 2015 22:21
і го го пр
юра Показати IP 5 Грудня 2015 22:25
і го го пр, на тому даунбасі найбільш криміногенна ситуація завжди була і на снід найбільше хворих та наркоманів,,задовбали наші пацани там вмирають а те навіть незнаю як їх назввти паразитують.взяти колючим дротом їх загородити і всьо.
Анонім до юра Показати IP 6 Грудня 2015 01:16
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus