USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Шахтар» вдесяте став чемпіоном України з футболу

6 Травня 2017 20:20
Донецький Шахтар обіграв Зорю в матчі 28-го туру чемпіонату України з футболу і десятий раз став чемпіоном України з футболу.

Про це повідомляє Новое Время.

Шахтарю треба було обов'язково перемагати, щоб відсвяткувати завоювання титулу вже 6 травня. "Гірники" виконали свою задачу в складному матчі, перемігши луганчан з рахунком 3:2, хоча вели по ходу поєдинку 3:0.

За Шахтар голами відзначилися Феррейра, Ісмаілі та Ордець, однак у другому таймі надію Зорі на порятунок подарували Харатін та Сухоцький.

За чотири тури до кінця чемпіонату перевага Шахтаря над Динамо склало 17 очок, і "Гірники" стали недосяжними для конкурентів. Шахтар став чемпіоном України вперше з 2014 року.

Шахтар - Зоря 3:2

Голи: Феррейра, 38, Ісмаілі, 52, Ордець, 55 — Харатін, 80, Бонавентуре, 88

Шахтар: П'ятов — Срна, Ордець, Ракицький, Ісмаілі — Степаненко, Малишев — Тайсон (Патрік, 74), Марлос (Зубков, 90+2), Бернард — Феррейра (Бланко-Лещук, 84)

Зоря: Шевченко — Опанасенко, Шершень (Сухоцький, 61), Пилявський, Форстер — Харатін, Бабенко — Калітвінцев, Ліпартія, Пауліньо — Бонавентуре

Попередження: Марлос, Срна, Патрік — Опанасенко, Харатін, Бабенко, Бонавентуре, Пилявський

У ще одному матчі 28-го туру Олімпік обіграв Чорноморець і піднявся на четверту сходинку в турнірній таблиці.

Олімпік — Чорноморець 1:0

Гол: Брікнер, 16.

Олімпік: Махарадзе — Шестаков, Гришко, Іллой-Айєт, Немчанінов — Богданов, Брікнер — Моха, Поступаленко (Хомутов, 81), Гринь (Олійник, 65) — Сергійчук (Матяж, 88).

Чорноморець: Канівцев — Данченко, Аблітаров, Хочолава, Азацький — Ковалець (Сильвіо, 70) — Коркішко, Андрієвський, Татарков (Каплієнко, 65) — Барілко (Третьяков, 46), Хобленко.

Попередження: Іллой-Айет, Гринь, Богданов, Сергійчук, Хомутов, Олійник — Хочолава, Барілко, Азацький.

Вилучення: Хочолава, 79.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus