USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Шахтар» змінить тактику в сьогоднішній грі з «Волинню»

17 Жовтня 2014 08:17
Луцька «Волинь» вперше проведе матч на «Арені Львів». Початок гри 9-го туру проти донецького «Шахтаря» - сьогодні, 17 жовтня о 19.00.

Форвард «Шахтаря» Олександр Гладкий в інтерв'ю телеканалу «Футбол» прокоментував майбутній поєдинок з командою Віталія Кварцяного. Про це повідомляє «Телеграф».

«Звичайний захист, як і у всіх командах. Так, хлопці у них високі. Напевно, ми будемо грати трохи по-іншому - час ще є, ми проаналізуємо" Волинь ". Містер вкаже нам їх сильні і слабкі сторони, ми зробимо на цьому акцент», - сказав Олександр.

«У двох останніх матчах чемпіонату втратили важливі очки, але це футбол. Всі прекрасно розуміють, що мета у нас одна - чемпіонство. І ми будемо до неї йти. Попереду ще багато матчів чемпіонату, тому будемо виходити і грати на перемогу. Треба набирати свої очки, тоді станемо чемпіонами», - заявив Олександр Гладкий.

Як повідомляє прес-служба клубу Кварцяного, «Шахтар» паузу в чемпіонаті заповнив виїздом до Італії, де програв «Пармі» 0:1, хоча відзначимо, що в матчі не зіграли «збірники» «гірників». Так само й лучани без збірників та кількох травмованих гравців зіграв у польській Дебіці проти краківської «Вісли» й перемогла 2:0 (Бікфалві, Козьбан). Дорогою додому «хрестоносці» заїхали до Володимира-Волинського, де проекзаменували місцевий ФК «Володимир» (4:1).

Зі стану «гірників» перед матчем долинали коментарі стосовно того, що «Шахтарю» завжди важко давалися матчі після пауз в чемпіонаті. Мовляв, «збірників» важко зібрати до купи… Але нині ситуація інакша, адже «гірники» тільки треті в турнірці, а в попередніх двох матчах чемпіонату поступилися «Зорі» та «Динамо».

Мірча Луческу перед матчем сказав, що намагатиметься тримати гру «внизу», аби не наражатися на верхову боротьбу із кремезними «хрестоносцями».

У «Волині» найімовірніше будуть відсутні декілька гравців: Парцванія і Бабатунде заліковують старі травми, а Руслан Бабенко відбуватиме кару за вилучення в минулому турі. Не обійдеться без втрат і в «гірників»: Шевчук дискваліфікований (також червона картка у грі проти «Динамо»), ушкодження у Степаненка, деякий час не тренувався у загальній групі Азеведо, сімейні проблеми у Марлоса.

Статистика матчів між суперниками у чемпіонатах України така: зіграно – двадцять чотири: +15 =5 -3; у голах – 52:20.

В минулому сезоні суперники розділили очки. В Луцьку виграли господарі 2:0 (Мемешев - 2), а в Черкасах – номінальні господарі «гірники» 2:0 (Луіс Адріано). До речі, саме цей бразилець – найкращий бомбардир «Шахтаря» у матчах проти «Волині». Адріано забив шість голів. Той таки Редван Мемешев забив найбільше «гріникам» у нинішньому складі «Волині» - двічі.

Із Луцька до Львова рушать щонайменше три автобуси підтримки, тому є сподівання на те, що «Волинь» тільки суто номінально гратиме на чужому полі.

Суддівську бригаду поєдинку очолить арбітр Сергій Даньковський (Київ)

Телетрансляція відбудеться на телеканалі «Футбол 1».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фан Показати IP 17 Жовтня 2014 08:29
Не завтра, а сьогодні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus